perjantai 2. elokuuta 2013

Nutturapäät

Viimeinen loma-aamu alkoi tutuissa tunnelmissa sohvalla. E kyseli ensimmäiset lomaviikot joka aamu, että "Onko meillä vielä kesäloma?". Täytyy ruveta valmistamaan häntä taas päiväkodin aloitukseen viikonloppuna. Itse koen loppujen lopuksi rentoutuneeni lomalla ihan hyvin. Puolivälissä lomaa ahdisti, kun joka päivä työasioita pomppasi mieleen. Ja on pomppinut koko loman, mutta kun päätin, että en stressaa lomafiiliksestä, niin sitten helpotti! :) Tiedättehän, jos alkaa stressaamaan siitä, että miksi en osaa rentoutua lomalla! En kertonut raskaudesta töissä ennen kesää, koska nt-ultra oli ensimmäisenä lomapäivänäni. Mahakaan ei enää mitenkään jää huomaamatta, joten saan ensimmäisenä päivänä kertoa isoja uutisia!


Tänään vihdoin pääsen kampaajalle! Olin oikeastaan unohtanut koko kampaajan varaamisen, kunnes huomasin, miten huonossa kunnossa latvat jo ovat. Pidän liian usein vain ponnaria, mutta tuon valkin käyttö on niin helppoa, että sen pystyn sujauttamaan tukkaan nopeasti. Sinne häviävät huonot latvat piiloon! E:llä on tosi karhea hiuslaatu, samoin kuin minulla. Eli hänen hiuksiaan on pakko pitää aina kiinni, mieluiten vähintään letillä, jotta latvat eivät menisi aivan takkuun.


Vatsan kanssa pukeutumista täytyy taas oikein ruveta miettimään, kun työt jatkuvat maanantaina. Lomalla kotinurkissa on voinut kulkea mukavissa oloasuissa, mutta t-paidatkaan eivät ole enää itsestäänselvyys, kun napa vilkkuu koko ajan! Tänään järjestin vaatekaapin, jotta on mukavampi aloittaa arki. Olen sellainen järjestelijä, että kaikki tuntuu olevan paremmin, kun tavarat ovat paikoillaan. (Yleensä ne eivät ole, ja saan jatkuvasti mutista tavaroiden viemisestä paikoilleen.)


Tukka nutturalla on paljon viileämpi olla, kuulemma! Nyt hiukset eivät myöskään roiku jugurttikupissa, ja taas on harjaaminen helpompaa! :)

Noniin, mä lähden istumaan omien ajatusteni kanssa kampaajan tuoliin. Mukava aloitus viikonlopulle. Nautitaan helteistä!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig