torstai 15. elokuuta 2013

KÄÄK! Ikea paper shop on täällä!

No nyt se vihdoin on tulossa Suomeenkin. Ensimmäisen kerran luin Ikean Paper shopista Esmeraldan blogista ja ajattelin, että varmaan menee vuosi, ennen kuin se tulee Suomeen... Emme asukaan missään takapajulassa!

Tänään julkaistun tiedotteen mukaan Ikea Paper shopit avataan Suomen IKEA-myymälöihin elokuussa, Tampereelle syyskuussa. Onko joku käynyt Paper Shopissa jo? Tiedotteen mukaan tuotteita on tarjolla 5.8. alkaen. Taisin käydä Ikeassa juuri ennen tuota, enkä nähnyt merkkejäkään Paper shopista.

Tiedotteessa IKEA kuvailee näitä Paper shopeja karkkikauppamaisiksi keitaiksi ja tosiaan kuvista tulee sellainen olo, että voisin sukeltaa tuonne värikylpyyn. Omaa silmää miellyttävät tosin enemmän neutraalin sävyiset materiaalit, mutta onhan tuota värien ilotulitusta kiva katsella muualla kuin omassa kodissa.

Kuva
Kuva


Kuva

Kuva

Kuva
Erityisesti kolmen alimman kuvan tuotteet ovat sellaisia, joita täytyy käydä hypistelemässä... Eivät nuo mitään täydellisiä ole, mutta muutama ihan nätti juttu sieltä löytyy. Noissa seteissä minua ärsyttää se, että miksi aina täytyy laittaa joku kamala joukkoon, esimerkiksi tuo Love-teippi. 

Mitäs te tykkäätte Ikean uudesta aluevaltauksesta? Ajatelkaas mitä sieltä voi olla joulun alla tiedossa..!


SHARE:

6 kommenttia

 1. Ihanaa! Tykkään kovin Ikean uudesta aluevaltauksesta, ei lainkaan huonompaan suuntaan ole menossa :) Ok, eli syyskuussa sitten Tampereen Ikeaan seuraavan kerran, kiitti vinkistä! :)

  VastaaPoista
 2. Oiii mitä ihanuuksia! Jos ei uus Ikean kuvasto iskenyt, niin nämä paperitavarat kyllä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä ne ovat laittaneet kaiken inspiraation nyt tähän Paper shopiin! :) Pelkään, että tuolta ei tule tyhjin käsin lähdettyä...

   Poista
 3. Kyllä munkin tie tuonne Paper Shopiin vie heti kun se tänne avataan. Katoin, että tuossa alimmaisessa oli sisustusteippiäkin :) Erityisesti nuo mustat laatikot oli kivoja ja jos meillä olis lastenhuone niin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mäkin tykkään noista mustista bokseista! Kyllä sieltä varmaan tarttuu yhtä jos toista mukaan..

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig