lauantai 10. elokuuta 2013

Inspiroitunut

Kävimme pikaisesti lauantaitorilla katsastamassa satotarjontaa. Satosaalis jäi aika köyhäksi, mutta Turun torin vierustalla on muutakin mielenkiintoista. Kävelymatkamme varrelle osuivat pieni sisustusliike duo-living ja askarteluliike Presento, jotka molemmat ovat kovin inspiroivia paikkoja. Presentossa on aina vaarana hullaantua totaalisesti, joten sinne on hyvä mennä lapsen kanssa (joutuu lähtemään suht nopeasti pois, koska on liikaa hipelöitävää käden ulottuvilla). :) Duo-livingistä olisi löytynyt kaikenlaista ihanaa. Vaihdoin juuri sohvanpäällisen harmaaksi, joten uudet tyynynpäälliset ovat hakusessa. Nuo kollaasin alimmaisen kuvan TineK:n tyynynpäälliset jäivät pohdintaan. Mietin, onko liian pliisua laittaa harmaalle sohvalle harmaaraidallinen tyyny. Jotenkin se kaipaisi vähän enemmän ryhtiä ja kontrastia, vai mitä?
Koska olen heikkona tekstiileihin, en voinut vastustaa mustavalkoraidallista napakkaa Bruka Designin keittiöpyyhettä. Hypistelin myös Bloomingvillen keittiöpyyhkeitä, mutta tämä lähti mukaan, koska harvoin löytyy näin napakoita pyyhkeitä - toivottavasti säilyttää jämäkkyyttään pesuista huolimatta.


Presentosta haen yleensä paperiaskartelutarvikkeita, vaikka sieltä löytyy tarvikkeita paljon muuhunkin. En ole himoaskartelija, eikä minulla ole luovien ihmisten mielikuvitusta, mutta Presentossa minäkin saan jonkinlaisen inspiraatiopuuskan aina! Olen askarrellut E:lle valokuvakirjaa (pienet paineet koota pikkukakkosellekin vastaava), jonka äärellä saan toteuttaa ajoittaista näpertelyvimmaa sekä purkaa orastavaa luovuutta rauhassa. Päiväuniaika on juuri sopiva kaikkien tarvikkeiden levittämiseen ja parin sivun toteuttamiseen.

Nyt siis näpertelemään! Inspiroivaa viikonloppua itse kullekin! :)
SHARE:

2 kommenttia

 1. Voi jummi, mikä sattuma. Meitä bloggaajia on ollut tuolla hypistelemässä oikein ronkkakonkka kuluneen viikon aikana. Kannattaa muuten käydä kurkkimassa blogissani, siellä on tuonne ihastuttavaan myymälään lahjakortti arvottavana ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oho, omituista! :) Ihanaa, että ihmiset löytävät sinne ja sana leviää. Ja hei, jännää on myös se, että löysin blogisi viime viikonloppuna ja ihastuin teksteihin! No tietty kuviinkin, mutta se onnellisuus-teksti jäi oikein mieleen!

   Kiva kun kävit vinkkaamassa - ihmettelen meinaan miksi en ole nähnyt arvonta-postausta feedeissä, kun mielestäni lisäsin blogisi lukulistalleni, mutta ilmeisesti siinä oli joku ongelma... Asia kuntoon ja arvontaan osallistumaan siis! :)

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig