Tomaattikastikkeen tein summamutikassa jälleen kerran, ja sitä tuli vähän liikaa kuuteen tortillapohjan kokoiseen pizzaan. Ohjeen voi siis vaikkapa puolittaa, tai tölkittää lopun kastikkeen myöhempää käyttöä varten. Säilyvyydestä en uskalla luvata mitään, kun en ole alan ammattilainen, mutta haju- ja makuaistin varaisesti arvioituna tomaattikastike on säilynyt usein parikin viikkoa jääkaapissa.
Tomaattikastike pizzaan
oliiviöljyä
1 sipuli
2-3 valkosipulinkynttä
6 tomaattia
1 rkl balsamicoa
1 tl basilikaa
1/2 tl paprikajauhetta
1/4 tl herbamarea/suolaa
mustapippuria
Paloittele sipuli ja valkosipulit, kuullota oliiviöljyssä. Lisää kasariin tomaattilohkot, anna porista 10-15 minuuttia ja soseuta sauvasekoittimella. Mausta kastike mielesi tai ohjeen mukaan! :)
Pikkupizzoissa parasta on se, että kun tekee mieli vähän kaikkea, niin voi täyttää joka pizzan eri combolla. :) Muutama vuosi sitten Roomassa söin aivan kamalaa munakoisopizzaa, minkä vuoksi minulla oli aika isot ennakkoluulot munakoisoa kohtaan. Onneksi löysin sen uudelleen viime syksynä! Sopii pizzaankin ohuina siivuina ja itketettynä.
Ellos mainosti puolittaneensa ale-hinnat (tekstiviesti-tarjous, alekoodi 285505) viikonlopun ajaksi. Täytyy varmaan mennä tutkimaan, mitä on jäljellä. Katselin yhtä Espritin mekkoa aiemmin, mutta siitä oli koot mennyt jo ihan -30 % -alennuksellakin. Ehtona oli viiden tuotteen tilaus, joten saa nähdä tuleeko alekoodi hyödynnettyä... Olen muutenkin vähän huono nettishoppailija, kun en jaksa selailla kovin kauaa.
Sellaista perjantai-iltaa tänne, entä sinulle? :)
Ei kommentteja
Lähetä kommentti
Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!