perjantai 9. tammikuuta 2015

Mun myyssinurkka

Perjantai, kyllä se vaan tuntuu perjantailta, vaikka kuinka on ollut tynkäviikko ja pääasiassa vielä kotona olenkin. Jonkin verran kuitenkin jo tullut töitä aloiteltua ja orientoiduttu uusiin juttuihin. Minulle perjantaiolo tulee varmasti, kun saan keittiön tasot siivottua sälästä ja enimmät lelut lattioilta.


Lapset nukahtivat, kyllä kelpaa rojahtaa hämärään... <3 Sain lahjaksi tuon kirjallisuuden Finlandia-palkinnon voittaneen Jussi Valtosen He eivät tiedä mitä tekevät. Takakansitekstin luettuani ajattelin voi ei, miksi mies ei muistanut kirjamakuani.. Kuulosti joltain dekkarilta, ja minä kun en yhtään tykkää mistään jännitys- ja toimintapläjäyksistä. Ja vielä Finlandia-voittaja, ajattelin että varmasti on jotain ylitaiteellista yritystä taas. Mutta molemmat luuloni ovat osoittautuneet ihan vääriksi. Kirja kuvailee yliopistomaailmaa nokkelasti, valitettavan realistisesti, ja minusta kiinnostavinta on tietysti mielenkiintoiset henkilötarinat ja suhdesotkut. Kertaakaan ei ole tullut sellainen olo, että mitä tässä nyt junnataan, koko ajan tekisi mieli lukea eteenpäin. Mieskään ei lämmennyt takakansitekstille, mutta oli kuullut radiossa kirjaa kehuttavan nerokkaaksi. Hyvä valinta siis!


Rentouttavaa perjantai-iltaa ja oikeastaan koko viikonloppua! Minun olisi varmaan syytä muuten katsoa ne reissuvaatteetkin valmiiksi vielä illalla..
SHARE:

2 kommenttia

  1. Voi ihana nurkkaus! Juuri tommonen jossa rentoutua ja lukea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuo nojatuoli on maailman mukavin ja pehmein! Edelliset asukkaat jättivät sen tänne ja olin heittämässä sitä heti pihalle, kun oli niin kauhea.. Tummansinistä samettia keltaisilla pisteillä ja jotain puuosia, röyhelöitä ym.. Onneksi joku istui siihen ja meinasi vajota johonkin nirvanaa, (niin ihana se oli) ja käski minunkin testata.. Sitten olinkin ihan myyty, se todella oli maailman mukavin nojatuoli.. Pyörii, keinuu keinutuolimaisesti, kääntyy ja jalkatuki nousee, ja on vielä niin muhkea ja pehmeä jokasuuntaan että siitä ei haluaisi nousta ollenkaan! :D Onneksi kaverini muistutti noita irtopäällisiä olevan olemassa, ja vaikka se ei siihen nätisti istukaan, niin on silti parempi kuin ei mitään, ja pääsee paras tuoli käyttöön. :)

      Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig