tiistai 6. tammikuuta 2015

Leppoisa loppiainenTäällä on ollut kummallinen päivä.. Toisaalta tuntuu, että emme ole tehneet juuri muuta kuin tepastelleen yökkäreissä kotona ja lämmittäneet kotia, toisaalta taas olemme saaneet monen monta pientä juttua tehtyä, tehty hyviä ruokia, pelattu, vietetty iltaa ystävien kanssa ja ihan vaan rötvätty. On maalattu ja öljytty jakkaroita ja kaiuttimia ja mies laittoi seinävalaisimet ruokailutilaan. Löysin Ikeasta hyvän lattiavalaisimen jalan, mutta valkoisen muovikuvun tilalle vaihdoin harmaan hiekan värisen varjostimen. 


Tämä on basilikasuklaa, hyvä hämäys napata Polly, kun sai äidille hyvät naurut.. ;)En tiedä mikä älli se oli, mutta teki mieli paistaa loppiaisen kunniaksi pihagrillissä lounaaksi nakkeja - niinpä paistettiin ja kyytipojaksi herkkusalaattia (erikoinen kombo, mutta toimi! Ja pääasia oli tietty se paistaminen.. :)) Päivän salaatissa oli avokadoa, klementiiniä, aurinkokuivattua tomaattia, fetajuustoa, varsiselleriä, cashew-pähkinöitä, auringonkukansiemeniä, sitruunamehua, oliiviöljyä, balsamicoa, sormisuolaa, pippuria. 

Illaksi saimme vielä extempore-kylään ystäväperheen, saunomaan ja syömään. Loistavaa! Ei voi kuin todeta, että loistava, ihana päivä! Niin ja kai se on virallisesti joulunaikakin ohi, vaikka meillä joulu siivottiin jo reilu viikko sitten. Kevättä kohti mennään jo kovasti! <3 Loppuviikosta lisää tuunailuista ja ruokailutilasta valaisimineen! 

Hyvää tynkäviikonjatkoa!

Katri
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig