torstai 29. tammikuuta 2015

Selfie-shotit

Kunnon shanahirviö! :D Yritin tässä eräänä päivänä ottaa oikein naamakuvaa, ja totesin aika hankalaksi hommaksi... Ihan osumisesta lähtien - millä todennäköisyydellä käsivarren pituudelta tähdätty kohde osuu linssille, ja tarkennuskin vielä naamaan? 35 mm objektiivissani oli juuri ja juuri riittävä polttoväli, että koko pärstä mahtui kuvaan sitten kun lopulta sattui osumaan. Mietin vaan, että kuinka kauan koko touhuun olisi mennyt, jos kuvaamista olisi edeltänyt kunnon puunaaminen ja hiusten laitto? Tämä oli sellainen matalan kynnyksen selfie-kokeilu kotiäidin aamuisella pikameikillä, ja hiukset kätevästi jäivät rajauksen ulkopuolelle. Täytyy kyllä taas kehua Barefaced Beautyn meikkipohjaa, se pysyy niin hyvänä koko päivän! Ostin juuri uuden purkin. Pitääkin tehdä siitä pieni postaus, kun ovat ilokseni tehneet taas vähän tuotekehittelyä purnukan suhteen!

Mutta arvatkaa, oli kohtalokas selfiekokeilu... Ei tule kovin usein tiirailtua itseään niin läheltä peiliä, että huomaisin orastavat rypyt, mutta tämänkokoisesta kuvasta sellaista ei voi olla huomaamatta. Vähän sama, kuin omissa sisustuskuvissa huomaa aina kaikki repsottavat listapaikat, törröttävät johdonpäät ja roskat lattialla, niin omakuvassa pistää kaikki kuopat ja möykyt silmään. Siis onko minulle tullut ryppyjä? Tuleeko niitä alle kolmekymppisille? Vai onko tuo silmäkulmassa joku ilmeryppy? Onko sellaisia olemassa, vai onko tämä ihan psyykkausta ja toiveajattelua?Höh, suuri hämmennys. Toisaalta, on tässä isompiakin ulkonäkökriisejä tullut vuosien ja lasten myötä. Nekin on pitänyt hyväksyä, joten osaisinkohan asennoitua niihin tuleviin ryppyihin armollisemmin heti alkuunsa? 

Ei kai auta kuin heittäytyä sohvalle kurkut silmillä. 
SHARE:

9 kommenttia

 1. Kaunis sinä! Multa ei kyllä nuo selfiet sitten onnistu ja olen lopettanu kokeilutkin... ikäkriisi se tuntuu aina välillä iskevän... ja luulen että ei tuo ryppy ole. Tähän aikaan vuodesta iho on vaan niin kuiva... ainakin itselle uskottelen niin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *punastus*. Siis se on kyllä niin vaikeaa! Kai siihenkin harjaantuisi, mutta nyt mentiin kyllä niin epämukavuusalueelle.. Mieluummin tiirailen sen etsimen läpi ihme ilmeiden kanssa, kuin yritän näyttää neutraalilta selfiessä! :D

   Poista
 2. Mä mitään ryppyjä näje - korkeintaan naururyppyjä ja ne on hyvästä :) Minä itse en koe juurikaan luontevaksi itseäni selfie kuvissa - saati että saisin niitä onnistumaan :) Koko selfie tuntuu muka jotenkin nololta vaikka eihän tuossa mitään noloa ole!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, toivottavasti just niitä! En minäkään, tuntui tosi oudolta! Hieman olisi hävettänyt, jos joku olisi nähnyt!! Kun tässä julkaisussakin jo ihan tarpeeksi nolostuttaa. Tuntuuhan tämä ihan hölmöltä ja nololta, mutta tekee varmaan ihan hyvää rohjentua välillä ottamaan riskejä! :)

   Poista
  2. Näin on, ulos epämukavuus alueelle vaan - se tekee hyvää :)

   Poista
 3. Ei sinulla kyllä ryppyjä ole. Tosin saahan niitä ilmeryppyjä olla ja ikäryppyjäkin. Olis kamalaa jos kaikki ihmiset olis sellaisia kuminaamoja, ei rypyn ryppyä missään :D.

  VastaaPoista
 4. Näytät oikein freesiltä ja kauniilta. En suostu näkemään kuvissasi ryppyjä. Omissani niitä kyllä näen, vaikka muut väittäisivät toista (perin naisellista) :). Olen huomannut, että itseään kannattaa kyllä välillä kuvata / kuvauttaa. Ja erilaisissa tilanteissa. Aina välillä joku otos onnistuu oikein hyvin ja siitä tulee hyvä mieli. Epäonnistuneet kuvathan johtuvat tietysti aina jostain teknisestä ongelmasta ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuo on varmaan just ihan tyypillistä, nimittäin mä en huomannut sun kuvissasi mitään muuta kuin kuvankauniit kasvot! Ehkä muut katsovat kokonaisuutta ja itse kaikkia pikkujuttuja.. Juu, mä vetoan aina siihen, että valoa on liian vähän tai tarkennus on epäonnistunut! :D

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig