sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Back home

Huh, päivä pois kotoa... Kylläpä meni aika hujauksessa (tosin viisi tuntia vuorokaudesta istuin junassa. Sekin oli ihan rentouttavaa!). Kummallisinta oli olla omissa ajatuksissa, tilaa ympärillä, silmät riittivät vain etupuolella päätä. Juhlat olivat kauniit, sankari huojentunut ja onnellinen ja me kaikki niin ylpeitä ekonomista.

twist pistorasia tammitasokvik mano vetimetön keittiö
Mutta kyllä vaan oli mukava tulla kotiin. Pienet tössykät vastassa - "äiti mulla oli niin ikävä sua!", toinen meinasi repiä vaatteet päältä. :D Se pieni hetki iltasadun aikaan, koko perhe sängyllä... Ihanaa olla taas kaikki koolla. <3 Välillä pitää päästä hengittämään, jotta pystyy taas hengittää. Kylläpä keksin aforismin! :D

Rauhaisaa sunnuntai-iltaa ja haleja uuteen viikkoon! 

Katri
SHARE:

8 kommenttia

 1. Tuo on kyllä ihan totta, välillä on irrottauduttava siitä niin turvallisesta ja rakkaasta että siihen on hyvä palata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummasti sitä näkee ja kokee asioita eri tavalla, kun on hetken ollut muissa ympyröissä!

   Poista
 2. Ihana postaus! Ja tuo aforismisi on kyllä ihan mahtava ja niiiiin totta♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos, joskus näköjään hokaa! :) Parhaat jutut tulevat tajunnanvirtana! :)

   Poista
 3. Mahtava aforismi. Aion levittää tuota ilosanomaa :D.
  Ps. Yksinkertaisesti kauniita kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, hyvä kiertämään! :) Mä olen usein miettinyt, että kuka niitä aforismeja oikein keksii, siis mistä tulee mieleen sellaisia osuvia huomioita.. Mutta näin näköjään, ihan arkisista tilanteista! :D Kiitos kovasti, valokuvaukseen koukuttuu! :)

   Poista
 4. Ihana postaus ja tuo aforismi on oikein osuva! :) Tuollaiset kotiin tulemiset on ihania, kun on lapset innoissaan vastassa ja melkein repivät ne vaatteet päältä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu todellakin! Luin vielä itsekin tekstin ja siitähän saattoi saada sellaisen kuvan että mies olisi ollut repimässä vaatteita päältä! :D :D Mutta ei sentään.. ja ehkä tätä lukevat ihmiset muistavat että meillä on kaksi lasta.. :) Kiitos, joskus sitä näköjään välähtää jotain näin syvällistä!

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig