perjantai 1. tammikuuta 2016

Rempat 2015 - valmistuneet huoneet

Rupesin tekemään pientä vuosikatsausta. Totesin aika pian sen olevan melkoinen urakka, mutta katsotaan, saanko vuotta jotenkin hahmotettua.. Ajattelin koota näitä vähän teemoittain. Aika monta huonetta olemme saaneet jo rempattua, samoin terassi tuli rakennettua valmiiksi juuri ennen häitä ja tupareita. Linkit kyseisiin remppapostauksiin löytyvät edempää. Tämän postauksen kuvat on poimittu pääosin noista teksteistä.
Laajempia kulmia -postauksessa kuvia vähän joka huoneesta

Ensimmäisenä valmistui ruokailu-/oleskelutila, johon elämä aika pitkälti keskittyykin. Sitten ruvettiin viimeistelemään aulaa ja keittiöönkin saatiin kaikki sokkelit ym. paikalleen joskus kesällä. Olohuone on vieläkin hieman keskeneräinen... Takan viereen televisioseinälle en ole keksinyt mitään lopullista ratkaisua. Televisiotasona on pakon sanelemana joku jumalaton vahvistinpenkki, ja koska se ei välttämättä tule siihen jäämään, en ole osannut hahmottaa tuota nurkkausta muutenkaan loppuun.
Otimme pariovet pois tuosta olohuoneen ja ruokailutilan välistä pois silloin kun remppasimme, mutta nyt juuri haimme ne takaisin varastosta, ja ne olisi tarkoitus laittaa uudestaan paikalleen. Katsotaan, tuleeko liian tukkoiseksi, mutta pitkään on tuntunut, että siitä puuttuisi jotain...

Monta muutakin pientä rempparupeamaa otettiin ennen syyskuun alun tupareita, ja samaan syssyyn viimeisteltiin lasten alakerran ja yläkerran huoneet. 

Lastenhuoneista:
Alakerran leikkihuone: Kotinurkissa, Laajempia kulmia ja Hämäräkuvausvinkit -postauksissa
Yläkerran nukkari: Lempilukunurkkaus ja Pieniä muutoksiaYksi parhaista jutuista mielestäni oli valmistunut terassi... Hirvittävä kesän kaipuu tuli, kun katselin noita Terassi-tunnisteen alta löytyviä kuvia... Ensi kesänä varmaan päästään paljuilemaankin! Tuonne valkoisen penkin takana olevaan nurkkaan upotettiin ennen joulua miehen suunnittelema palju, mutta siinä ei ole vielä kaikki puhdistus- ja lämmityssysteemit kiinni. Ja kansi pitää tehdä ennen kuin sinne lasketaan kertaakaan vettä.

monitasoinen terassi, lasikaiteet terassilla

terassivalot, monitasoinen terassi, terassi sisustus, heinäseiväsaita


Siinä kai se remppavuosi! Ensi vuodelle ei ole suuria remppasuunnitelmia... Katsotaan, josko rempattaisiin meidän makuuhuone, mutta ainakaan vielä ei ole sen aika. Kesällä on pakko tehdä pientä kaivuuhommaa pihalla, ja purkaa samalla vanha saunarakennus sekä mahdollisesti tehdä perustukset uudelle pihasaunalle. Joten onhan sitä jo siinäkin. Kaikenkaikkiaan olisi aika jees, jos tänä vuonna olisi esimerkiksi enemmän aikaa valokuvailuun remppatouhujen sijaan!

Hyvää alkanutta vuotta kaikille!

FB | IG

Katri
SHARE:

10 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. No kiitos! :) Kyllä viihdytään hyvin! Aikamoinen onnenkantamoinen oli, että tätä tultiin katsomaan ja jaksettiin koko remppasyksy!

   Poista
 2. Teillä on niin kaunista ja samalla kotoista! Ihana tuo terassinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi minun tuli niin kova terassinkaipuu näiden kuvien myötä!! Se on kyllä ihana.. Kiitos Anu - sopivan rento on juuri meille sopivan kotoista!

   Poista
 3. Kaunsi on kotinne:) Kiva idea, että tuon jouluvalosarjan voi laittaa ihan noin lattiallakin luikertelemaan ja hyvältä näyttää! Olette olleet ahkeria remppaajia ja joskus onkin hyvä pitää taukoa ja jatkaa sitten kun sen aika on. Kauniin valkoista ja puhdas ja selkeä tuli minulla tästä mieleen, kun kuvia katselin. Piti oikein liittyä seuraajaksi ja tervetuloa myös Kristallikimaraan, jossa on lifestyle-tyyliin postauksia sisustuksesta, kässähommista ja kosmetiikasta: http://kristallikimara.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en muista mistä sen keksin, muistaakseni viime vuonna oli samoin! :) Joo, kyllä se remppamieli tulee jossain vaiheessa täyteen.. Kiitos sinulle kovasti kauniista sanoistasi ja oikein hyvää kevättä!

   Poista
 4. Teillä on aivan upea koti! Huomasin selaavani näitä kuvia edestakaisin ja haukkovani henkeä jokaisen kohdalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih no kiitos! :) älä nyt sentään tikahdu, ehkä koti näyttää suuremmalta ja kummammalta linssin läpi tai kuvien kautta. :) Mutta joo kyllä itsekin ihastuin kodissamme siihen persoonallisuuteen, että tästä saa varmasti kivan erilaisen kodin.. Kiitos kovasti, toivottavasti viihdyt matkassa!

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig