sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Pakkolepoa


Kyllä se flunssa aina jossain kohtaa lopulta tulee. Ennen joulua oli orastava flunssa, ja pelkäsin jo jokavuotista kurkunpääntulehdusta. Se jäi kuitenkin taka-alalle ehkä sen ansiosta, että pystyin olemaan päivän ihan hissukseen. Nyt loppiaisen jälkeen nuha on riistäytynyt käsistä, ja kummallinen jomottava olo on koko päässä. Tämä kaunis talvinen päivä on mennyt ihan sohvanpohjalla rötvätessä. Kuume ei ole kunnolla noussut, mutta tosi vetämätön olo on koko kehossa. Ainoastaan tuo meidän pienin on sama eloisa itsensä, kuin muutenkin. Kaikki muut vähän nuupahtaneita ja poskipäät punaisena tunnustelemme toistemme otsia.


Olo on kuin tällä blogikodin häpeäpilkulla - riutunut ja eloton. Häpeäpilkulla, jota rajataan kuvien ulkopuolelle ja nyt jopa siirsin sen yläkertaan murjottamaan, jotta en näe sitä aina ruokailutilassa. Josko sekin vain odottaa kevättä?

Kuvittelen tästä vielä lääkitseväni itseni takaisin pelikuntoon kotikonstein.. Saapa nähdä! Toivottavasti pysytte terveinä!

FB | IG

Katri
SHARE:

12 kommenttia

 1. Voi ei, miten se flunssa nyt niin voimalla jyllää! Toivottavasti toivut pian ja saat itsesi voimiin. Ihana peitto tuossa tuolilla vai onko huivi? Kuvasi saavat mut taas huokailemaan ihastuksesta, nuhanenä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu itseasiassa se meni aika kevyestikin ohi! Ihmettelin oikein! Joo se on huivi, ihana lämmike - usein töissäkin niskassa! Kiitos Kati! :)

   Poista
 2. Onneksi meillä ei ole flunssasta ollut tietoakaan tänä vuonna (kop-kop). Se on kyllä kurja kaveri:( Kohti parempaa, toivottelen sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tekin olette päässeet siis ihanan vähällä tautien suhteen! Meilläkin meni se aikalailla ohi, toivottavasti se oli siinä! Olisi kyllä aika ihme... Mutta toisaalta tosi harvoin meille tauteja iskeekään..

   Poista
 3. Flunssaa on nyt kovasti liikkeellä, itsellekin yrittää vähän tunkea, mutta toivottavasti pysyy poissa, nyt olisi kalenteri sen verran tiukkaan pakattuna töissä, että tässä ei oikein ehtisi sairastamaan.

  Kauniita kuvia olet kuitenkin taas ottanut! Pikaista paranemista sinne koko poppoolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, miten ne taudit yrittävätkin puskea päälle juuri silloin kuin ei pitäisi! Tai vastaavasti sitten, kun pääsee lomalle, niin sairastuu.. Joten nopealla logiikalla voisi ihan laskea, että se tulee sitten kun on tullakseen - oli töitä tai ei! :)

   Poista
 4. Oikein paljon tsemppiä sinne! Täällä ollaan vielä oltu terveinä ja toivottavasti pysytäänkin!

  Aivan ihanat kuvat jälleen kerran <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jesjes, terveys on niin kullanarvoista! Ihan pikkuflunssakin saa olon jo niin kurjaksi, että mitä sitten, jos oikeasti olisi iso terveys kyseessä.. :( Kiitos kovasti S! <3

   Poista
 5. Ajattele positiivisesti. Kunnon flunssa puhdistaa hyvin elimistöä kuona-aineista ja myrkyistä ja sen jälkeen olo on entistä parempi :-)Tsemppiä!
  -Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No totta muuten tuokin! Siinä tapauksessa tämä flunssa jäi ehkä turhan lussuksi.. Siellä ne pöpöt nyt hautuvat, ja keräävät voimia kunnon kaatoon! O-ou! :)

   Poista
 6. Pikaista paranemista! Vaikka olosi onkin hutera, niin kuvista sitä ei huomaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! :) Valoisalla onnistuu tärähtämättä, vaikka vähän olisikin huterampi olo!

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig