torstai 7. tammikuuta 2016

Ne renkkuu ja riekkuu ja rällää..

Aikamoinen elämä täälläkin välillä, vaikka yleisesti ottaen nuo ovat kai aika rauhallista sorttia.. Tämän hetken repeatlaulelo kuuluu "Mä en taaaahdo olla enää khäriii, huutaa märiliiiiiin, joka hiton nurkallaaaa.. Jos tää ei natsaa nannaanan nanna tyllihamettani ratsaan...." jne jne.

Muksut... <3

Hiphei ja huomenna taas perjantai! Ihan hyvä, että on taas viikonloppuna koko päivät aikaa lämmittää pirttiä - hieman kylmä nimittäin tullut työpäivän aikana, kun ei ollut tulisijoissa valkeaa.. Hrrr! Yritetäänpä tarjentua - sole ku pukeutumiskysymys!

Iloa viikonloppuunne!

FB | IG

Katri
SHARE:

6 kommenttia

 1. Ihania kuvia :) Ja tuo tyllihame <3 ja hiuspanta korvissa :D. Ihmettelin tuota laulua, mutta tänä aamuna kuulin alkuperäisen kappaleen radiosta ja tajusin, mitä siellä teillä lauleskellaan ;) Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kato ei siinä ehdi sen paremmin peiliin katsoa, kun panta vaan päähän tai sinne päin ja menoks! Usein sillä on kaksi pantaa päässä keikkumassa... :) Joo, aika tarttuvainen biisi!

   Poista
 2. Oikein railakasta viikonloppua sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti S - railakkuus jäi tänä viikonloppuna ihan haaveeksi, mutta kunnon loikoilukin on kai välillä ihan tarpeen.. :)

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig