sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Iloinen väreistä

Sunnuntai-iltaa! Kävimme tänään nuoruudenmaisemissani Pälkäneellä kummitytön ristiäisissä. Pitkillä ajomatkoilla oli aikaa verestellä muistoja yläasteajoista - lähdin 13-vuotiaana yläasteelle sisäoppilaitokseen (Anna Tapion Kouluun Aitooseen), ja se olikin aikamoinen elämänkoulu. Kaikennäköistä muistui mieleen tuolla matkalla... Voi niitä aikoja. Toiset hyviä ja toiset ei-niin-hyviä muistoja. Mutta sellaistahan se nuoruus kai on.

Joka tapauksessa, pikkuinen oli supersuloinen tuijotellessaan minua silmiin seremonian aikana. Jotenkin hän rauhoittuikin kun kuunteli kuiskutustani. <3 Äkkiä sitä unohtaa, miten pieniä ne vauvat ovat. Iloa toivon pienen polulle! Mielettömän kaunis päivä oli, aurinko helli meitä matkalaisiakin. Muutaman kuvan nappasin kotoa aamusella, kun ihmettelin sellaista värihehkua, jota en ole tullut huomanneeksi ennen. Hedelmistä, kukista ja viherkasveista tuleekin yllättävän paljon väriä tuon senkin lisäksi. 

väriä sisustuksessa

ruokailutilan sisustus sisustuskuva ihmisiä vanha senkki sisustuksessa


Näiden kuvien pointti on oikeastaan myös kertoa, miten innoissani olen uudesta kamerastani Olympuksen Om-d e-m10:stä... Se toistaa värit aivan mielettömän hyvin! Näille kuville ei ole tehty mitään kuvankäsittelyä, paitsi suoristus. Tästä upeasta kamerasta on niin paljon kerrottavaa ja hehkutettavaa, että se on kokonaan toisen postauksen aihe.

valoisa ruokailutila valoisia sisustuskuvia olympus om-d e-m10


Aurinkoa toivotaan myös uudelle viikolle! Rentouttavaa sunnuntai-iltaa!

P.s. blogia voit seurata myös Facebookin, Bloglovinin tai Instagramin kautta.

Katri
SHARE:

8 kommenttia

 1. Ihania värejä ja värit todellakin piristävät <3 Kauniita kuvia olet taas ottanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos S! Aurinko paistaa ja kamera laulaa, niinhän se menee! :)

   Poista
 2. Ihania luonnonvärejä tosiaan! :-) Uusi kamera kuulostaa kyllä hyvältä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kylä toooodella hyvä! Tekisi mieli napsia koko ajan kuvia. Langaton wifi tekee siitä vielä ihan mielettömän kätevän! Postausta tulossa.. :)

   Poista
 3. Kesää kohti ja ihanat värit sekä vaippahousu ♥ Lapset kasvavat ja meilläkin juhlitaan jo ensi vuonna rippijuhlia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, aika kesäinen olo tulee näistä kuvista! Vaippahousua tekee mieli niin kovasti kuvata.. Pikku tössöttäjä.. Ihanaa kun kuviin tallentuvat melkein ne pienet tepsutusäänetkin.. :) Oho, rippijuhlia jo! Meilläkin esikoinen menee eskariin, ihmeellistä.. :|

   Poista
 4. Oo, täällä ootetaan jo innolla tarkempaa kirjoitusta kamerasta! Vaikka mun omassa ei yhtään mitään vikaa olekaan, haaveilen silti Olympuksesta :) Niitä on niin kehuttu. Mitä eroa noilla EM-5- ja 10-malleilla on ja minkä perusteella päädyit just tohon? Oon aatellut, että sitten joskus kun kameran päivittäminen tulee ajankohtaiseksi, mietin jotain tosta OM-D-sarjasta. Siksi tähän meidän nykyiseen ei olekaan ostettu kuin toi yksi 35-millinen objektiivi (miinuksena Olympukselle muuten että vastaava eli onkos se nyt 24-millinen niillä on ihan sikahintainen, buu), ettei sitten harmita mahdollisesti vaihtaa kun objektiiveja on tsiljoona :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, postausta tosiaan tulossa! Mutta mä kun haluaisin postaukseen tietty kuvat uudesta Olympuksesta, ja mulla on vaan yksi muistikortti, niin en saa aikaiseksi vaihtaa sitä Canoniin ja nappasta pari kuvaa. :) Niissä ei hirveästi ole eroja, mutta langaton wifi ratkaisi asian. Se on mielettömän kätevä. Ja mä ostin just sen 25 mm f/1.8, en ollenkaan kittizoomia. Se oli pakettitarjouksessa, hintaa objektiiville oli noin 300 €, normaalisti n. 350€..

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig