maanantai 11. toukokuuta 2015

Koti kuntoon uuteen viikkoon

Heippa! Taas on tynkäviikko. Menen kyllä perjantaina töihin, mutta jotenkin se yksi vapaapäivä keskellä viikkoa antaa ekstravirtaa jo heti alkuviikkoon. Täytyy käydä hankkimassa multaa, siemeniä ym. puutarhatarvikkeita torstaiksi, jotta voi vapaapäivänä puuhastella pihahommien parissa. Toivottavasti perunatkin olisivat itäneet kunnolla siihen mennessä.

Sain äitienpäivälahjaksi kaksi puuta, jotka pitäisi istuttaa pikimmiten. Puut ovat miehen sukulaisten taimistolta, kuulemma tädin miehen suvun löytämä sireenin sukuinen lajike. Niistä on sitten alettu varttamalla jalostaa uutta lajiketta, Tammelan kaunotarta, joka kukkii kuulemma valtoimenaan sireenin lailla. Aika kiva muisto kotipaikkakunnasta, ne kaksi puuta.

olohuone sisustus scandinavian interior skandinaviske interiör

Äitienpäivänä meille kulkeutui myös lempikukkani, hortensia. Hortensioita olisi ihana laittaa pihallekin! Ne voisivat muuten menestyäkin tässä metsäisessä pihassa, kun tykkäävät happamasta maasta. Hortensia vaati arvoisensa kohtelun ja laitoin sen isompaan ruukkuun - se kun janoisena kaverina vaatisi muuten jatkuvasti vettä. Se sai minut vaihtamaan mullat kaikille viherkasveillekin, ja kylläpä oli kiva järjestää huusholli kukkien hoidon jälkeen. Kaikki näytti taas vähän raikkaammalta. Ja tosiaan, vain vähän aikaa. ;)

olohuoneen ajaton sisustus persoonallinen maanläheinen

artecnica phrena2 pendant lamp korkeassa tilassa

Hyvää uutta viikkoa kaikille, maanantaikin jo selätetty! Meillä ei taideta tänä yönä paljoa nukkua - J tekee poskihampaita ja nyt tekee kyllä todella kipeää... Tekee niin pahaa hänen puolestaan. Nukahti jo kerran, ja taas sama alusta... 

Öitä!

Katri
SHARE:

6 kommenttia

 1. Ihanan äitienpäivälahjan olet saanut, iloa pitkäksi aikaa! :-) Tsemppiä pienelle, toivottavasti pian helpottaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niiden kasvua saakin muutaman vuoden seurailla, nyt ovat niin pikkuruisia! Tämä ilta meni huomattavasti paremmin - onneksi. Se oli kyllä lohdutonta kun ei särkylääkekään auttanut..

   Poista
 2. Kauniita kuvia ja ihania puutarhahommia teillä luvassa. Toivottavasti pikkuisen olo helpottuu pian! :) Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni, valo ja erilaiset kuvakulmat saavat paljon aikaan.. :) Pikkuisen hammas taisi tulla kunnolla läpi, tämä ilta oli paljon parempi. Kiitos samoin sinulle!

   Poista
 3. Huomenna pitäisi päästä puutarhahommiin, ainakin sään puolesta. Tänään ei innosta nokkaansa ulos pistää. Puut ovat aivan ihana lahja! Kivoja kuvakulmia olet hakenut ja kotinne on niin kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, mukavaa että on luvattu parempaa säätä! Minä olin jo melkein siinä uskossa, että huomennakin sataa.. Viime yönä satoi niin, että en ole pitkään aikaan kuullut niin kovaa pauhua.. Kiitos Kati! <3 Välillä tuntuu, että uusia kuvakulmia ei enää löydä, mutta ehkä sitä vaan on niin jumiutunut tiettyihin paikkoihin.. :)

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig