perjantai 29. toukokuuta 2015

Sisustusmietteitä haasteen merkeissä


Sain Idis & Interiööri -blogista hauskan haasteen, joka on kutkutellut mielessä jo jonkin aikaa. Olin juuri vähän aikaa sitten vastannut seitsemän kysymyksen haasteeseen, joten tämä jäi hetkeksi kehitteille. T:n blogia suosittelen lämpimästi kurkkaamaan - hänen tekstinsä ovat ilahduttavia lukea, sellaisia pilke silmäkulmassa kirjoitettuja. Minua aina huvittaa hänen luonnehdinta itsestään - elämäntapatouhuaja. Loistava kuvaus, sopii aika hyvin itseenikin. Varastaisin tuon tittelin jos kehtaisin. :)

1. Oletko sisustajana rauhallisen harkitseva vai sorrutko heräteostoihin? Kenties jotain näiden väliltä?
Olen tosi harkitseva sisustusasioissa, koska en jaksa ylimääräistä tavaraa. Siksi mietin aina todella kauan hankintoja ja muutoksia. Olen myös jotenkin huono suunnittelemaan kokonaisuutta pienissä paloissa. Minulla täytyisi heti olla valmis suunnitelma ja kaikki hankittavissa yhdellä kertaa, koska en osaa hahmottaa, miten eri asiat sopivat yhteen. Inhoan palauttelemista, minkä vuoksi en tee sisustusostoksia kovin herkästi. Vasta, kun olen miettinyt, missä eri tiloissa tai tarkoituksissa tuotetta voi käyttää vuosienkin päästä, ja olen vakuuttunut tuotteen tarpeellisuudesta ja monikäyttöisyydestä, hankin sen. Mutta tästä on kyllä haittaakin, koska siksi monet paikat ovat pitkään keskeneräisiä.

aula lasikaide tamminen käsijohde viherkasveja ryhmässä

2. Ajaako esteettisyys koskaan/joskus käytännöllisyyden ohi?
No ajaa, hyvin usein! :) Miehen mielestä melkein aina. Olen kuulemma visuaalisesti vaativa. Onneksi nykyään löytyy paljon myös esteettisesti kauniita ratkaisuja arkisiin juttuihin.

3. Jos olisit joku huonekalu, mikä olisit?
Hmm, haluaisin tietysti olla siro, kaino ja vieno tuoli, kuten tuo aulassa nököttävä wieniläistuoli, mutta olenko sittenkin möhkömäinen nojatuoli?


wieniläistuoli puun värinen ja 50-luvun kaappi vanha liinavaatekaappi

sessak bukya simpukankuorivalaisin korkeassa tilassa


4. Mitä näet, kun olet kotisi lempipaikassa?
Pellon ja metsänreunan ruokailutilan ikkunoista. Silloin istun keinuvassa nojatuolissa, jossa on tällä hetkellä valkoinen nojatuolin päällyste peittämässä sinikirjavaa kuosia. Edelliset omistajat jättivät tuolin tänne, ja se on kyllä varmasti maailman mukavin nojatuoli... Keinuu, pyörii ja on upottavan muhkea..5. Kumman kaa (sisustamaan): Innon Marko vai Lomanin Teuvo? :D
Kyllä mä varmaan Markon kanssa lähtisin, kun se tykkää niin kovasti kaikesta rouheesta, kuten minäkin!


6. Mihin Euroopan kaupunkiin lähtisit sisustusostoksille jos saisit ilmaisen matkan?
Tämä on kyllä minulle aika vaikea, koska en ole matkustellut erityisen paljoa, enkä oikein tiedä hyviä reissukohteita varsinkaan sisustusostoksille... Paitsi hetkonen, Kööpenhaminasta on tainnut tulla sellainen skandinaavisesta tyylistä pitävien sisustajien mekka. Se olisikin mukavan lähellä viikonloppureissuksi. Ja nyt täytyy keksiä, miten myyn ajatuksen miehelle... Mitäs muuta kiinnostavaa köpiksessä on kuin sisustusliikkeet? No joo, ehkä ihan irtiotto kahden kesken riittäisi syyksi pikkureissulle. :)7. Minkä sisustusjutskan toisit tuliaiseksi miehellesi?
Jaa'a, olisi aika erikoista, jos toisin sisustustuliaisen, kun hän ei välitä lahjoista, eikä tuliaisista lainkaan. Joku valaisin ehkä, kun hänen täytyy se kuitenkin kytkeä..? :) Oikeasti hän arvostaisi varmaan jotain vanhaa juttua, ehkä jotain vahingossa löytynyttä. Kuulostaapa omituiselta...


Nyt teen kyllä niin, että kopioin T:n loistavat kysymykset ja laitan haasteen niine hyvineen eteenpäin seuraaville ihastuttaville sisustajille, jotka ovat minulle verrattain uusia tuttavuuksia:

Nanna - Luumutar 
Sanna - Syvältä
Johanna - Sisustusunelmia


Kesä tulee, joten jos ei innosta napata haastetta juuri nyt, niin voit palata siihen vaikka vasta syksyllä! Jos silloinkaan.. :) Up to you!

valkovahattu puulattia osmo colot valkoöljy

Meillä on tänään pieni suuri juhlapäivä, mutta siitä ehkä sitten huomenna. :)

Leppoisaa viikonloppua toverit!

Katri
SHARE:

8 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kivaa Sanna! Mukava, jos ehdit tehdä, minä en ole vielä hirveästi ehtinyt teidän sisustukseen perehtymään! Mutta kesä ja kaikki, no worries! :)

   Poista
 2. Olipas kiva lukea sinun vastauksiasi tähän samaan haasteeseen, jonka itse sain T:ltä silloin jokin aika sitten :D
  Ja sinun kuvat on aina yhtä laadukkaita ja valosia. Ihastuttavia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu minä oikein hätkähdin, miten kauan aikaa haasteen saamisesta olikaan vierähtänyt.. :) Mutta näitä on aina tosi kiva tehdä sitten kun vaan saa aikaiseksi! Täytyypä tulla katsomaan sinun postauksesi, se on mennyt ihan ohi! Ja hei suurkiitokset ihanista sanoistasi, melkein punastun..!

   Poista
 3. Kiitos Katri kun tartuit haasteeseen <3 Näitä on sitten kiva lukea! Ja yhdyn Hannaan, kauniita ja laadukkaita kuvia sulla jälleen kerran !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja hei, saat vapaasti pölliä tuon elämäntapatouhuaja tittelun!!! Tai perustetaan oikein ryhmä sellaisille, hahaa :D

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig