perjantai 22. toukokuuta 2015

Viikonlopun etukäteishehkutukset

Tässä saunasta jäähdytellessäni ajattelin tulla moikkaamaan vielä teitä ennen yöunia ja viikonlopun touhuja. Edessä on vaihtelun vuoksi ihanan erilainen viikonloppu. Huomenna pääsen parhaassa työkaveriseurassa shampanja-tastingiin Naantalin Viinijuhlille ja lauantaina saamme ystävämme yökylävieraiksi! Ihana, epätyypillisen tapahtumarikas viikonloppu! Täällä ollaan ihan kesätunnelmissa jo, nimittäin tämän päivän paisteen lisäksi aurinko lupaa järjestää mahtavat puitteet myös huomisille juhlille! Jesjes!


Ilta-aurinko paistoi niin kauniisti, että testailin vähän uutta kameraani myös ulko-olosuhteissa. Huomaan aivan selvän eron värientoistokyvyssä verrattuna vanhaan kameraani. Touhuleista tuli napsittua kuvia niin paljon, että päätin koostaa niistä kollaasit. Aiemmin tein kollaaseja lähinnä sen vuoksi, että kuvat olivat niin huonolaatuisia (kohinaisia tai epätarkkoja), että pienessä koossa kollaasissa se ei pahasti häirinnyt silmää. Nyt niitä voi puuhailla ihan kuvatulvaa vähentääkseen tai muuten vaan kikkaillakseen. :) Kollaaseja tykkään tehdä netin ilmaisohjelmalla Picmonkeyllä, koska sillä voi tehdä monenlaisia kollaaseja joustavasti.Koivut toivat jo juhannuksen mieleen (siihenkin on enää kuukausi!) ja mustikoita näyttää tulevan paljon pienelle metsäiselle pläntillemme. Narsissit ja tulppaanitkin ovat parhaassa kukassa ennen kesäkukka-aikaa. Ihanaa, kun vihertää ja kaikki kasvaa! Aurinkoista viikonloppua toivon teille ympäri Suomea! 

Katri

Tohkeissaan-blogi on nyt myös Facebookissa. Jos halua saada blogin päivityksiä omalle aikajanallesi, klikkaa tästä. Instagramissa tavataan nimimerkin @katriah -takana!
SHARE:

4 kommenttia

 1. Kuulostaa ihanalta! Oikein mukavaaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vitsit kyllä olikin ihan huippu viikonloppu! Olisinpa kehdannut ottaa kuvia shampanjatastingista ja viinijuhlista, ne olivat aivat upeat ja hieno kokemus! Lauantai ystävien kanssa oli myös aivan luksusta.. <3 Virtaa viikkoon saimme paljon! Kivaa uutta viikkoa sinulle S!

   Poista
 2. Teillä ollut (toivottavasti) ihana viikonloppu!! Kummankin päivän ohjelma olis kelvannut myös minulle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo todellakin, tasting oli hieno kokemus - nyt ymmärrän, miksi laatushampanjoita hehkutetaan.. Oijoi.. Ihana viikonloppu oli, tästä on hyvä lähteä uuteen viikkoon!

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig