maanantai 30. maaliskuuta 2015

Pääsiäiskuiskaus - herkkää ja hempeää

Onko minustakin nyt tullut pääsiäisihminen?  Pääsiäiskoristeita siellä täällä, tosin näitä neutraalimpia tulee enemmän kuvailtua. Värikkäät vitsat ja tiput rairuohojen seassa, niitä tietty myös, mutta minä voisin pitää vain pääsiäispalloni ja tämän herkän höyhenkoristuksen.

hillitty pääsiäiskoriste asetelma neutraali tyylikäs

neutraali pääsiäiskoriste höyhenet viiriäisenmunat maanläheinen pääsiäinen
hillitty pääsiäiskoriste

Sitten kuvausassistenttini riensi paikalle, ja pian höyheniä lenteli pitkin poikin myös käpypalmunkoristukseksi. :) Ehkä tämänkään pääsiäiskoristeen paikka ei ole metrin korkeudella.

Joko teillä on virittäydytty pääsiäistunnelmiin? Minä en oikein osaa nyt asennoitua pääsiäiseen - niin monta vapaapäivääkin, että ihan meinaa tekemisen puute iskeä! No ei kai, kyllä yhteiset vapaapäivät ovat todella kaivattuja.

Mukavaa tynkäviikon alkua!

Katri
SHARE:

8 kommenttia

 1. Olipas mukava kun löysin kommenttisi kautta tänne :) Täällä ollaan jo vapaalla, ja nyt pitäisi aloittaa jonkin sortin siivousurakka parin "erittäin innokkaan" pojan kanssa. Mainitsin heille mattojen pyörityksen ja hävisivät hyvin äkkiä yläkertaan legoilemaan. Leppoisia pääsiäispyhiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva kun löysit Sanna! Minullekin oli ilo löytää "teille". :) Minä en jaksanut sitä siivousurakkaa.. Keräsin lelut ja totesin, että siinä olkoon tarpeeksi. Kaikki on kuitenkin levällään jo huomenna. :) Näinhän se menee. Hyviä pyhiä teillekin!

   Poista
 2. Kivoja pääsiäisjuttuja sulla :) Vitsan vitsaa en ole vääntänyt, mutta onneksi on vielä yksi virpoja talossa niin eiköhän me illalla aloiteta pajatoiminta :)

  Oikein mukavaa ja rentouttavaa pääsiäistä sulle Katri <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sielläpäin virvotaan nyt vasta! Meillä viime viikonloppuna, itsehän luistin paikalta ja mies sai hoitaa koko homman kotiin, hyvin näytti onnistuvan niinkin! :) Kivaa pääsiäistä!!

   Poista
 3. Meidän pääsiäiskoristeet ei ihan onnistuneet kuin strömsöössä, mutta me karkaamme mummille. Hyvää pääsiäistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on ihan fiksua! Minullakin oli taas paljon suunnitelmia, kuten tehdä kipsimunia ja vaikka mitä, mutta kas kun ne jäivät taas! ;) ihan tarpeeksi se pääsiäisolo tulee muutenkin, varsinkin vapaapäivistä ja suklaamunista! ;)

   Poista
 4. Ihania pääsiäiskoristuksia :) Meillä ei oo oikein mitään, jotenkin koko pääsiäisen valmistelu meni ihan ohi... Muutamat Kinderit sentään ostin viikonlopuksi, heh :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin meinasi käydä meilläkin.. Minä en aiemmin oikein ollut pääsiäisihminen.. Mutta onneksi isomman kerhoissa ym. on asiaa jotenkin huomioitu niin väkisinkin se on puheissa ja vähän tulee kotiinkin. Ja tämähän on tietty itsellekin hyvä syy syödä niitä suklaapalleroisia tavallista enemmän.. :)

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig