lauantai 7. maaliskuuta 2015

Ulkoasun säätöä, linkkilista

Moikka!

Perjantai-illan iloksi oli tarkoitus suunnitella ensi viikon töitä, mutta koneen avattuani jämähdinkin muokkaamaan blogin ulkoasua. Kyllä, kuiva elämä. Huomenna ehkä jotain rattoisampaa, kun mies tulee kotiin. Niin ja naamiaisetkin luvassa, uuuuu!

Muokkasin muutamaa juttua, ja ajattelin listata ne teillekin vinkiksi, jos joku muukin haluaa hyödyntää koodigurujen laatimia ohjeita. Just thinking of you... :)

"Korttikynttilä" on palamattomasta paperista taiteltu pussi, jonka voi lähettää kirjeenä ystävälle. Saatu Lahjaduosta.

Ja tärkeimpänä, ennen mitään muutoksia ja muutenkin säännöllisesti:

Varmuuskopiointi oli minulle ihan uusi juttu, mutta onneksi tuli bongattua nyt sekin. Olenkin miettinyt, että mitä jos kaikki jonain päivänä häviäisi? Postauksiin järjestyt kuvat ja niiden ympärille kerrotut jutut ovat kuitenkin eräänlaisia muistoja myös.

Nyt painun pehkuihin, vaikka en millään malttaisi. Niin paljon jäi taas mielenkiintoisia juttuja blogiin liittyen mietityttämään! Mutta tämähän on mukavaa jatkuvaa oppimista.

Leppoisaa viikonloppua kaikille! 
SHARE:

6 kommenttia

 1. Oi vau! Tuo varmuuskopiointi oli mulle aivan uutta! Mutta kiitos nyt on tehty. Huh kamalaa jos se olisi jostain syystä vaan hävinnyt, ei ole tuollainen tullut edes mieleen. :D ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tästä oli sinullekin vinkkiä! Juu onneksi bongasin tuon varmuuskopioinnin, ajattele miten olisi harmittanut, jos sinunkin kaikki upeat juttusi olisivat vain hävinneet bittiavaruuteen! HUI!

   Poista
 2. Oi kuulostaa kivalta nuo koodivinkit. Tuo on totta välilä pitäisi muistaa varmuuskopioida :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kiva jos nappasit talteen! Kyllä, minun pitäisi ottaa tuosta varmuuskopioinnista ihan tapa..

   Poista
 3. Blogin ulkoasun säätäminen on musta tosi hauskaa! Koodin seaan on kiva kurkistella :) Nytkin ois muutamakin idea, mutta ei oikein meinaa riittää aikaa tai energiaa koko aiheeseen. Hyvän linkkilistan laitoit, kiitos siitä! Ja toi varmuuskopiointi - voi apua, mulla ei ollut käynyt mielessäkään, että sen voisi tehdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on, ihanaa kun siitä koodista alkaa joitain tuttuja elementtejä jo tajutakin! Juu minullakin on monta asiaa mielessä, jotka olisi kiva toteuttaa, mutta tosiaan, aika ei riitä kaikkeen.. Mutta aika koukuttavaa se on. :) Kiva, että sinäkin huomasit tuon varmuuskopioinnin nyt!

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig