torstai 26. maaliskuuta 2015

Aurinkoinen aamu

lasikaide korkeat ikkunat erikoinen ikkuna


Jestas, mikä auringonpaiste heti aamusta! Makuuhuoneen oven kun avaa, niin valo sananmukaisesti tulvii yläaulaan ruokailutilan ikkunoista. Viimeisetkin onihiekat varsisevat aivan varmasti silmiä räpytellessä. Tuli aivan vastustamaton himo hakea kamera käteen ja napata pari räpsyä. Oi, miten rakastankaan näitä aurinkoisia aamuja!


artecnica phrena pendant lamp valaisin korkeaan tilaan

arkiolohuone vanha senkki ikea byholma rottinkituoli viherkasvit sisustuksessa

valomaailma phrena korkeaan tilaan valaisin pendant lamp
Nämä olivat tällaiset pikaheipat, nyt täytyy ruveta valmistautumaan töihin. Aurinkoista päivää aurinkoiset! :)

Katri
SHARE:

6 kommenttia

 1. On todella ollut upea aamu ja ihana aurinko! Kyllä meidän kelpaa ;).

  Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Kummallisesti se aurinko kyllä kaikkosi iltapäivällä ja nyt on ihan hurja juuli ja oikein myrsky ainakin täällä Turussa päin.. Huih! Mutta mikä täällä sisällä viltin alla on ollessa.. :)

   Poista
 2. Aamuauringonvalo on sitä parasta terapiaa ja herätystä itselle. Nyt nautitaan, kun pystytään. Energistä viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, siitä saa kyllä paljon virtaa.. Ihmettelen, miten nykyään on niin hurjan valoista aikaisin aamulla ja pitkään illalla, kyllä se kevät vaan tulee kohisten! <3

   Poista
 3. Talvella niin kirkas ja häikäisevä kirkasvalolamppu tuntuu aika pliisulta ja sitä tuskin huomaa aurinkoisina aamuina, kun valo tulvii ikkunoista. Lienee aika kantaa lamppu varastoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan! Meillä ei ole koskaan ollut sellaista kirkasvalolamppua, mutta jossain kun olen sellaisen nähnyt, niin olen ihan häikäistynyt että miten joku pystyy elämään tuollaisen kanssa - niin kirkas se mielestäni oli! :) Totta, en olekaan tullut ajatelleeksi, että ehkä se on yhtä kirkas kuin auringonpaiste. :)

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig