tiistai 17. maaliskuuta 2015

Uuteen osoitteeseen ja vihermanian jatkoa...

Heippa! Tarkkasilmäisimmät ehkä jo huomasivatkin, että blogin osoite on vaihtunut. Mitään dramaattista tosin ei ole tapahtunut - kunhan muutin domainin yksinkertaisemmaksi ja vastaamaan blogin nimeä. Mutta onhan tässä vähän jotain jännää... Nyt minulla on ihka oma verkkosivu! En olisi kyllä kuuna päivänä pystynyt tällaisiin temppuihin ilman superystävällistä Beauty of Life -blogin kijroittajaa. Hän oli alkanut tutkia asiaa ja kaiken selvittelyn jälkeen halusi jakaa oppimansa myös kaiken kansan kanssa. Suuri kiitos S:lle ja kuuleman mukaan myös Indiedaysin tekniselle tuelle. Ja mikäli sinua houkuttaa myös ajatus ikiomista sivuista ilman .blogspot -ym. päätteitä, niin tässä linkki noihin seikkaperäisiin ohjeisiin. Lue ne tarkkaan ja erityisesti se kohta, jossa nimipalvelimet täytyy ilmoittaa viestintäviraston lomakkeelle. Minä nimittäin unohdin sen kohdan, ja ihmettelin monta päivää, mikä mättää. (Siitä ei ollut kuvaa, ja minä yritin nopeasti silmäillen hoitaa näin teknisen ja keskittymistä vaativan homman. Ei hyvä...) Ohjeissa ei siis ollut mitään epäselvää, vaan minun sisälukutaidossani...

itse taiteltu paperipussiAsiasta kukkaruukkuun, askartelin myös aloelle "suojaruukun" lahjapaperista. Ohjeet paperipussin taitteluun katsoin Youtubesta (ks. linkki). Yllättävän näppärää! Noita paperipusseja voisi vaikka taitella valmiiksi erinäisiä tilanteita varten.

Niin ja blogista vielä - Bloggerin pitäisi uudelleenohjata liikenne vanhasta osoitteesta tänne. Jos uudet jutut eivät kuitenkaan päivity sinun lukulistallesi, niin pyydän sinua muuttamaan blogin osoitteen lukulistallesi. Ja sehän kävi näin (ks. ohje alla):Blogia voi seurata monella muullakin tapaa (klikkaa seuraavia linkkejä, kun löydät haluamasi väylän olla mukana meidän jutuissa), ja olen nyt muuttanut osoitteen ainakin Blogilistalle, Pinterestiin, ja Instagramiin. Blogloviniin osoitetta ei pystynyt vaihtamaan, mutta kääntö toimii. Joten sitä kautta mukana olevat - teilläkään mikään ei muutu! :) Varmaan olen jotain unohtanut, mutta toivotaan, ettei tule paljoa hankaluuksia! Huudelkaa sitten, jos on jotain ongelmia!

Hyvää viikonjatkoa kaikille! Myös teille uusille, joita on viime aikoina ilmaantunut ihanasti ripotellen eri tuuteista! :)

Katri
SHARE:

3 kommenttia

 1. Oohlalaa! Kiva, että postauksesta oli apua sinullekin! On ihana huomata, että ohjeiden ansioista monet ovat saaneet ns. unelmat toteen :).

  Ihana blogi sinulla ja jään seurailemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti S, ihana kuulla! Ja hei olit nähnyt ihan mielettömän vaivan.. Arvostan kovasti! Juu huomasin, että tosi moni otti vinkeistäsi vaarin! :)

   Poista
 2. Jaiks miten mie ole pulassa kaikkien blogien kanssa. Ja täällä sullakin vain tuntuu jatkuvan ja jatkuvan postaukset, joita en ole ehtinyt lukemaan. Ja vitsit miten huippu tämäkin juttu! Muutamassa blogissa törmäsinkin tähän osoitteenvaihtoon ja pitäis varmaan tehdä itsellekin, kun vanha nimi harmittaa osoitteessa...

  VastaaPoista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig