tiistai 1. joulukuuta 2015

Talvista keittiössä

 
kvik mano moderni keittiö puuliesi kodikas sisustusblogi
talvi kotona sisustusblogi, sisustus lifestyleblogi tohkeissaan, taljat sisustuksessa moderni keittiö puuliesi, house doctor Salonki & sisustus Akkuna

talvi kotona sisustusblogi, sisustus lifestyleblogi tohkeissaan, taljat sisustuksessa moderni keittiö puuliesi
Kävin läpi valokuvia, ja löysin tällaisia unohtuneita, instan puolella muistaakseni kyllä vilkkuneita... Osa näistä esiintyi myös Kotiblogien joulunumerossa, joka on tälläkin hetkellä lehtihyllyssä. Lehdessä oli upeita ideoita mm. Villa Puomilta, Kellomäeltä ja Kukkalasta. Muuta joululehteä en ole tänä vuonna lukenutkaan. Entä sinä? Onko jokin joululehti ollut erityisen tunnelmallinen? En kaipaa kovasti vinkkejä lahjoihin enkä joulupöytään, vaan fiiliskuvia ja rentoa tunnelmaa...


 

jouluinen brownie
 
Tuo valaisin tuntuu olevan ihan kuin tehty meidän keittiöön! Mikä onni, että löysin sen keväällä! Ja ihan sattumalta, kun en ollut edes osannut etsiä mitään tuollaista. Poikkesin kerran sattumalta sellaiseen pieneen sisustusliikkeeseen (joka on myös kampaamo Salonki & Sisustus Akkuna), ja sieltä ostin hetkeäkään epäröimättä tuon House Doctorin mustan kaunokaisen. Harmaankirjavat taljat (tai ehkä oikeastaan kaikki harmaa!) iskevät silmään nyt niin kovasti, tuo talja oli Kotilaiturilta. Pari viikkoa sitten käydessäni siellä näytti yksi olevan nojatuolissa vielä.

Tunnelmallista joulukuun alkua! Tosin lunta ja varsinaista talvista tunnelmaa saadaan ehkä vielä odotella - ainakin tänään tuli vettä välillä vaakasuunnassakin.. Jouluinen brownies lämmittää mieltä ja jenkkakahvoja mukavasti... Ohjetta tulossa myöhemmin..
 
FB | IG

Katri
SHARE:

13 kommenttia

 1. Ihania kuvia! Osaisinpa minäkin sisustaa tuolla tavoin kauniin yksinkertaisen luonnollisen tunnelmallisesti (eikö ollutkin hyvin kuvailtu, hihi ;)). <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jestas, olipa kommentti! :D Siis kiitos, mutta en ole kyllä koskaan ajatellut minulla olevan tuollaisia kuvailemiasi sisustustaitoja! Mutta ehkä joo, yksinkertaisuus ja luonnollisuus, ehkä sitten myös tunnelmallisuus ovat kyllä asioita, joista tykkään.. Hmm, ihanaa, että olen onnistunut saada ne näkymään! :) Kiitos kauniista kommentistasi!

   Poista
 2. Aina niin ihania kuvia teidän keittiöstä. Mukavaa joulunodotusta! :)

  VastaaPoista
 3. Voi miten kaunista ja tunnelmallista teillä on. Kuten Irina tuolla yllä kirjoitti, voi kun osaisi luoda saman tunnelman. Kivaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Kiitos Anu kauniista sanoistasi! Joskus sen tunnelman onnistuu taltioimaan hyvin.. Ja hei joskus se tunnelma on todella kaukana! :D Kuten niissä realitysisustuskuvissa taannoin! :)

   Poista
 4. Niin kaunista ja Irina kiteytti hyvin teidän ihanaa sisustusta <3

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanalta näyttää. Niin kotoisaa ja tunnelmallista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kuten tuolla jo aiemmin Anulle mainitsin, niin tosiaan kiva, että sen tunnelman onnistuu joskus vangitsemaan, nimittäin on niitä päiviä kun rauhallista ja seesteista tunnelmaa on tosi vaikea tavoittaa! :)

   Poista
 6. Onpa kiva hella teillä!HARMITTAA että meille ei tehty tuota 10 v sitten,kun isä sitä ehdotti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, hän oli selvästi oikeassa! Joo vaikeahan sitä on jälkikäteen.. :( Mutta ehkä vielä joskus? Jos tulee hinku/tarve keittiörempalle!?

   Poista
 7. Onpa kiva hella teillä!HARMITTAA että meille ei tehty tuota 10 v sitten,kun isä sitä ehdotti.

  VastaaPoista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig