maanantai 30. marraskuuta 2015

Lastenhuonepaloja


Välillä omia leikkejä, yhä useammin yhteisiä. Neljän vuoden ikäero on kai aika suuri, mutta temperamenttierot taitavat tasoittaa vuosien kuilua aika paljon. Hoitopäivän jälkeen halataan ja rutistetaan niin kovasti. Välillä tietty pikkusisko aiheuttaa elämää suurempia katastrofeja, kuten ymmärtämättään piirtää äidille vaivalla tehdyn prinsessakuvan päälle.


Vähitellen laitetaan joulua myös lastenhuoneeseen. Aika maltillisesti vielä... Ne kaikki punaiset pallot ja kummalliset tontut ovat vielä yläkerran lastenhuoneessa, mutta uskon niiden kulkeutuvan vähitellen ympäri huushollia...


Hetken jo ajattelin tehdä pienen blogijoulukalenterin, koska kuvia kertyy jokatapauksessa aina ja paljon, mutta toisaalta en halua asettaa tälle harrastukselle mitään tahtia. Enkä ole mikään DIY-tyyppikään, joten eipä täältä mitään hurjia jouluoivalluksia olisi voinut löytääkään! :) Fiiliksen mukaan mennään siis jatkossakin, toivottavasti joitain jouluisia paloja tarttuu myös teidän matkaanne täällä poiketessanne! Blogin Facebookiin ja Instagramiin päivittelen joulupaloja ahkerammin, se on niin kamalan kätevää! 

Ihanaa joulukuun alkua!

Katri
SHARE:

10 kommenttia

 1. Diy-juttuja niin vähän ehtii tekemään, kun on nuo työesteet, jotka verottaa. Mulla on valkoista massaa odottamassa, josko niistä ensi viikonloppuna ehdin jotain tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just niin.. Mutta mulla verottaa kyllä myös mielikuvituksen puute ja laiskuus - myönnän! :) Enkä jaksa niitä askarteluja sitten siivoilla ja säilytellä! :D

   Poista
 2. Mä en myöskään ole mikä DIY tyyppi. Välillä keksim jotain ja sit taas menee kauan ennen kun keksin mitään!! :))

  Kauniita kuvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei justkin keksit! :) Mut juu ymmärrän kyllä. Mun täytyy usein ihan miettimällä miettiä jos jotain DIY-juttua meinaan.. Hyvä että toiset keksii mun puolesta!!

   Poista
 3. Minä katselen mielellään kauniita kuvia. DIY-jutut jää nykyisessä elämäntilanteessa tekemättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna, se on kiva kuulla! Tuntuu, että diyt kiinnostavat kovasti, mutta toisaalta onhan tuokin totta, että eivät kaikki niitä halua/ehdi touhuta.. Ja toiset taas saavat virtaa ja rentoutuvat niiden parissa! Hyvä, että on joka lähtöön iloa!

   Poista
 4. Voi, pikkusiskot. Meillä kolmen vuoden ikäerolla pikkusisko on joskus niin ärsyttävä :) Ihana tunnelma lastenhuoneessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllähän se välillä noin menee.. Joskus ihan pahaa tekee kun isosisko huutaa sydämensä kyllyydestä, kun harmittaa joku pikkusiskon aiheuttama juttu.. :( Yritä sitten toista lohduttaa, kun on käynyt iso vahinko mutta samalla opettaa, ettei toiselle voi sanoa noin ja ettei sisko tahallaan.. :(

   Poista
 5. Sinun kuvasi ovat kivoja ilman mitään aikataulutustakin :) DIY-juttuja ei täältäkään oikein synny, ei kerta kaikkiaan meinaa tuo aika riittää mihinkään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos Anu, kiva kuulla! Hetken jo mietin, että onko tällaisista tyhjänpäiväisistä touhuista ja tunnelmakuvista mitään iloa kenellekään, kun tuntuu että joka paikassa on tarjolla toinen toistaan hienompia ideoita askarteluihin, herkkuihin ja lahjoihin.. Kiitos siis sinulle sanoistasi!

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig