keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Sukelsin jouluun, nyt se on menoa

Kun yhdistetään paljon valkoista, joulunvihreää, kimallusta, kultaa ja hopeaa, vähän lumihuurrettuja koristeita ja vielä vähän säihkettä ja blingiä, niin eihän siinä voi muuta kuin antautua. 

jouluinspiraatio loviisan aitta, riviera maison turku suomi

valkoinen lintu joulukoriste loviisan aitta, ylelliset joulukoristeet
jouluinspiraatio sisustuspuoti joulu loviisan aitta, turku sisustusliike
loviisan aitta joulu sisustusliike, jouluinspiraatio, jouluinen elämyskeidas, elämysmarkkinointijouluinspiraatio sisustuspuoti joulu loviisan aitta, turku sisustusliike

Loviisan Aitta oli puettu kertakaikkisen upeasti jouluun. Ihan kirjaimellisesti tuntui, kuin olisin sukeltanut joulun ihmemaahan. Katse kiinnittyi koko ajan uusiin kaunistuksiin, kaikkea teki mieli hipeltää ja hypistellä. Väkisin tuli kuitenkin mieleen, mitä meidän sohvapöydällä tapahtuisi, jos siihen olisi ripoteltu tuollaista vastustamattoman näköistä lumihilekoristetta ja uljas peura patseeraisi lasikuvun alla. Tällaisia virityksiä voi sitten tehdä ihan omaksi iloksi jonnekin korkeammalle...


riviera maison joulu turku turkulainen sisustusliikeJoulu oli hyvin amerikkalaistyyppinen ja runsas, yhdistellen luonnonmateriaaleja sekä valkoista ja ylellistä kimallusta. Loviisan Aitta on palkittu mm. kansainvälisellä Global Innovation Award-palkinnolla, ja onkin ollut yksi elämyksellisten sisustusliikkeiden suunnannäyttäjistä Suomessa. Käynti tuossa visuaalisuuden tyyssijassa tyydyttää varmasti kaikkien esteetikkojen kauneudennälän... Se on nähtävyys ja elämys sinänsä. 

vita eos höyhenvalaisin sisustusliike loviisan aitta


Joulufiilis oli taattu viimeistään tunnelmallisen taustamusiikin ansiosta - kiitos Lempi Triolle taidokkaasti sovitetuista, jazzahtavista joululauluista. Elävää musiikkia on niin ilo kuunnella!

Toivottavasti näistä joulutunnelmista virisi orastava joulumieli kaikille sitä halajaville - itse ainakin täytyin lämpimästä joulufiiliksestä kertaheitolla. Mukaan lähti yllätys yllätys - kynttilänjalka (alla olevassa kuvassa), mutta puolustuksekseni täytyy todeta sen olevan ihan erilainen, kuin muut. Ai niin ja matto yläkerran aulaan, mutta siitä lisää toiste!Hyvää loppuviikkoa - minä alan vähän jo orientoitumaan perjantaisiin pikkujouluihin, jesjes! :)

FB | IG

Katri
SHARE:

12 kommenttia

 1. Kerrassaan kauniita kuvia :) Joulumieli ihan hukassa vielä...jospa se viimeistään ekana adventtina löytyisi.

  Hauskoja pikkujouluja ja muutenkin mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minulle käy aina joulujuttujen kanssa niin, että suunnittelen ja haaveilen kaikenlaista, mutta sitten en kuitenkaan jaksa laittaa mitään kovin erityistä. Mutta pipareita ja joulupuheita lasten kanssa, nehän ne tärkeimmät..

   Poista
 2. Oi miten ihania kuvia, kyllä tuolla varmasti sitä joulumieltä on löytynyt. Itsellä tahtoo olla vähän kadoksissa, koti on niin kaaoksessa, että ensin pitää tehdä täys raivaus ennen kuin voi joulua sinne tuoda ja jotenkin nyt on vaan tuo energiataso aika matalalla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän niin mistä puhut! Minä en osaa oikein asennoitua edes viikonloppuun jos koti on ihan kaaoksessa. Ja sitten kun on menty tietyn pisteen yli, niin ei riitä sellainen perussiivoilut! Tai siis pitäisi ensin siivota tunti tolkulla että esim. joulunkauneus tulisi sitten kunnolla edukseen. Eivät ne joulukoristuksetkaan näytä oikein miltään sotkun keskellä..

   Poista
 3. Aitta on kyllä valtavan ihana! Kuten sun kuvatkin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Teija! :) Se oli kyllä laitettu taas todella kutsuvaksi!!

   Poista
 4. Voi valtava mitä kuvia! Siirryin hetkeksi suoraan jouluaattoon näiden siivittämänä, huoh! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa! Kiva, että sain sellaisen mukavan reaktion aikaiseksi! :)

   Poista
 5. Ihania kuvia, harmi kun en itse päässyt paikalle. Olen käynyt kyllä monta kertaa siellä, vuosien saatossa. Ei sieltä tyhjin käsin kyllä koskaan pääse pois. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on ihan totta! Joka lähtöön jotain, pientä tai isoa. :) Toivottavasti ehdit vielä käydä jouluinspiroitumassa!

   Poista
 6. Kuvistasi välittyy kyllä sataprossanen joulufiilis! Aivan ihanan näköinen paikka. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanaa! :) Jouluinspiraatiota sitä tässä täytyy vielä haeskella ja odotella itsekin! :)

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig