perjantai 18. joulukuuta 2015

Kirpsakka kuvaussessio - ja viimehetken lahjavinkki!

Hrrrr - muistan vieläkin miten kylmä silloin oli! Laskevan auringon syleilyssä oli onneksi hieman lämpimämpi, ja mikä parasta - se toi ihanan syksyisen sävyn kuviin. Olimme Anniinan kanssa kuvaamassa uusia koruja, suoraan täält Turuust, joten mikäpä parempi kuvauspaikka, kuin Turun Linnan jyhkeät muurit. Tervetuloa kuvaustunnelmiin - postaus on osa tehty yhteistyössä Coruu silikonikorujen kanssa.

coruu silikonikorut


coruu silikonikorut graafinen koru, näyttävä kaulakoru


Tuuli oli jäätävä ja hyytävä, omat sormeni olivat kameran räpläämisestä aivan kohmeessa.. Sen vuoksi en mitenkään ymmärrä, kun Anniinasta ei näy pätkääkään, kuinka kylmä tuolloin oli! Selvästi ammattilaisainesta... Helppo kuvattava, ja mielestäni onnistuimme vangitsemaan kuviin hyvin Coruun henkeä - rohkeaa ja itsevarmaa. 

coruu silikonikorut, näyttävä kaulakoru, musta kaulakoruCoruu silikonikorut tehdään Turussa laserleikkaamalla. Uusia kuvioita suunnitellaan varmasti tälläkin hetkellä, ja itse ilahduin erityisesti kuullessani, että suositusta höyhenmäisestä Feather -korumallista on nyt leikattu pienemmät versiot! Isot korvikset olivat omille kasvoilleni himpun verran liian pitkät, mutta noita pienempiä odotan kokeiluuni ja kuvauksiin innolla. 

Omia suosikkejani ovat Baroque rannekoru, sekä Baroque Heart korvakorut, jotka osa teistä ehkä bongasi taannoisessa FB-julkaisussani. Naisellinen Flowery kaulakoru on ollut suosittu näin joulunajan juhlapukeutumiseen, ja tuota Anniinankin päällä olevaa piikikkään näköistä Studded tai jopa Studded Over kaulakorua olen miettinyt itselleni vähän räväkämpiin päiviin. Kevät ja nahkatakki - oijoi täydellinen yhdistelmä! Piikikkäitä tai raskaita korut eivät onneksi ole lainkaan, vaan päinvastoin höyhenenkevyitä. Monesti hätkähdän, kun ihmiset kehuvat korviksiani, kun en edes muista niiden olevan päälläni. Ne ovat todella huomaamattoman kevyet, vaikka ovatkin näyttävän kokoiset. 


Viimeisessä kuvassa jo ehkä hieman alkaa huulet sinertämään. Tehokkaan kuvaussession jälkeen menimme DiTreviin lämmittämään sormia höyryävän glögin parissa... :) Inspiroiva päivä, näitä kuvia on niin mukava katsella yhä uudelleen! Suosittelen käydä kurkkaamassa myös Anniinan blogissa hänen versionsa päivästä, ja myös Teija on testannut Coruun koruja lähiaikoina!

Coruun naiset kertoivat, että verkkokauppatilaukset ehtivät vielä oikein hyvin, joten viime hetken joululahjashoppailijatkin kerkiävät vielä. Erityisesti ranne- ja korvakorut ovat mielestäni aika matalan kynnyksen joululahjoja - vieläpä hyvin eri makuihin sopivina... Rentouttavaa viikonloppua, mielellään siellä omalla kotisohvalla höyryävän glögin ääressä! 

FB | IG

Katri
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig