sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Sunnuntairennot

Onko viikonloppu virkistänyt? Täällä päässä ainakin ovat vapaapäivät tehneet tehtävänsä. Aamulla makasin melkein kymmeneen asti (kyllä, kymmeneen!). Ilmeisesti oli vielä vähän univelkaa edellisen yön neljän tunnin unista... Oltiin työkavereiden kanssa katsomassa Hedbergiä ja katsastamassa Turun yöelämän uusi tulokas, Chic. Se olikin upean monipuolinen mesta, ihanan krouvit ja yhtä aikaa tyylikkäät puitteet. Juuri sellaista 30+ paikkaa Turkuun onkin kaivattu.
  
Pitkään vanuneen aamun morkkiksesta päätin kysyä tytöiltä että leivottaisiinko jotain. Ehdotin omenapiirakkaa tai jotain muuta nopeaa ja kaikille kelpaavaa mutta jostain saivat päähänsä, että pullaa pitäisi saada. No, pullaa ei ollakaan leivottu ainakaan puoleen vuoteen, joten sehän sopi. Onnistuin tekemään hyvän pehmeän taikinan, joten toivotaan että pullat ovat vielä huomennakin pehmeitä.
 


 Vastapaistettu pulla on niin kertakaikkisen hyvää, että olin ihan vähällä peruuttaa joogan, jotta olisin saanut maistaa pullia uunituoreina. Itseasiassa olin ensimmäisellä varasijalla ja salaa toivoin, että sieltä ei olisi paikkaa vapautunut. Viimehetkillä päätin kuitenkin pysyä pullanhimoissani tiukkana ja lähteä paikan päälle, ja onneksi pari oli perunut tulonsa ja mahduin mukaan. Hitsi miten hyvä oli taas! Niin voimakas ja energinen olo! Ajatella, että minä, joka olen aina inhonnut kaiken maailman lihastreeniä, nautin tuollaisesta voimaharjoittelusta ja huomaan jo isoa kehitystä lihaksistossa.
 
Ja niinhän siinä kävi, että joogasta palatessa oli niin kova nälkä, että vedin kolme pullaa peräkanaa. Puolustukseksi täytyy sanoa, että ne olivat keskivertoa pienempiä. Ja sitäpaitsi, pakkohan oli maistaa kaikkia kolmea makua: korvapuusteja, voisilmällä ja vaniljatöhkällä...

Mutta nyt, rentouttavaa sunnuntai-iltaa! Tulin vaan pikaisesti huikkaamaan kuvaterveiset, ennen kuin ryhdyn käsittelemään yhden viime viikkoisen projektin kuvia.
 
FB | IG
 
Katri
SHARE:

8 kommenttia

 1. Mä nukuin eilen reilusti kellon ympäri ja heräsin yhdentoista jälkeen, huiii! Syyslomaviikon riennot vaativat veronsa.

  Tuore pulla on ihan parasta 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Välillä mietin, että saako niistä "ylipitkistä" unista sitten enää edes virtaa, vai nuutuuko vaan! Toisaalta, ihan oikein nukkua silloin kun tilaisuus on..

   Poista
 2. Ihana pullahetki! Ja, tuo puuhella, ihana! Täällä on otettu hyvin rennosti, eilen kun meni juhlissa hieman pidempään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus menee aikaisempaan, joskus myöhempään. :) Puuhella on kyllä ehdottomasti parasta tässä kodissa, onneksi se saatiin päivitettyä tähän päivään!

   Poista
 3. Tuoreet pullat vaan on niin ihania, en ihmettele, että meni kolme kerralla ja tosiaan, onhan niitä eri makuisia pakko maistella, eihän sitä muuten tiedä, mikä on paras :D. Me leivottiin lauantaina kanssa, vähän esikoisen synttärikahveille, mutta ei meidän keittiöstä olisi voinut kuvia ottaa, sellainen oli kaaos, teillä taas näyttää hyvinkin rauhalliselta ja siistiltä, kummallista :) Ihanaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta hei Anu, nyt en huomannut kiinnittää huomioita ollenkaan siihen, mitä kuvia EI näkynyt! :) Esimerkiksi keittiön pöytää, ihan sattuneesta syystä! Se ei olisi ollut seesteistä nähnytkään.. Varmasti sinäkin olisit saanut hyvän kuvan jostain suunnasta valittuna! :)

   Poista
 4. Mä RAKASTAN sun kuvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinua! :) Kiitos kauheasti, ihanaa että pääset niistä hyviin tiloihin!

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig