perjantai 7. lokakuuta 2016

Perjantaiparhaat

Viikko pulkassa, vapaafiilis ilmassa. Lapset laskevat päiviä syysloman kylpyläreissuun ja kieltämättä tuntuu ihan hienolta viettää itsekin ensimmäistä kertaa miniloma syysloman aikaan. Aika sumplimista kyllä on, kun koululaisilla on 17 vapaapäivää tänä lukuvuonna! Millä ihmiset oikein järjestävät nämä koululaisten lomat? Ja vielä pitäisi taikoa jostain päiviä kahden ja puolen kuukauden kesälomaan..
 
lyhdyt portaat
 

 No, se ei ole nyt tämän hetken murhe, joulun välipäiviin asti ollaan saatu jo sumplittua. Ja hyvähän se on, että koululaisilla on lomaa, kyllä lapset sitä tarvitsevatkin. Järjestelykysymyksiä ne kai ovat.. Onko näihin lomajärjestelyihin jotain kokeneempien vinkkejä? Meidän ekaluokkalainen ei ole ollut vielä lainkaan yksin, koska on kulkuongelmien vuoksi iltapäiväkerhossa siihen asti kun haetaan.

syksy sisustus koti, mimosan kukka
Perjantai-illoissa on aina oma minilomanalkutunnelmansa.. Vedetään löysät päälle ja syödään jotain vähän viikonloppumaista. Tänä syksynä olen kyllä oikein loistanut perjantaiemäntänä nappaamalla pari kertaa kaupasta mukaan ihan ranskalaisia ja nakkeja. Kaukana omista herkuista, mutta uskotte varmaan sen lasten tuuletuksen kun kuulevat, mitä illalla on ruoaksi?! :)Lapset laittavat teekutsut pystyyn ja kissakin saatiin sisälle syysviimasta. Hän on ryhtynyt ihan ulkokissaksi ja tulee kyllä hienosti sisään, kun vihellellään, mutta pari kertaa on jäänyt koko yöksi ulos ja kyllä silloin on ollut vaikea nukahtaa...
 
Heikkouteni kukkiin ja kynttilöihin ei tänäkään vuonna jättänyt rauhaan, vaan hypisteltyäni noita karheita ruukkuja Maskun Mimosan kukassa tuntui, että tarvitsen niiden rouheat pinnat kotiin. Samoin tuon lyhdyn, joka on sopivan maalainen meille, mutta ei kuitenkaan liian romanttinen. Tosi kiva, että monissa kukkakaupoissa on nykyään mukavan erilainen, pieni valikoima sisustusjuttuja.
 
fazer berrypearls
Ja illan tähtihetki, oman herkkukipon kanssa sohvalle ja Vain elämää. Ihan tajuttoman hyviä muuten nuo Fazerin uudet suklaapallerot, joissa on mansikkaa sisällä.
 
Oli mulla ihan muitakin juttuja jo melkein valmiina, mutta kun nämä tekstit luonnollisimmin lähtevät kuvista, ja tänään tuli napattua tällaisia, niin taas mentiin ihan höpöhöpöjutuilla... :) Rentouttavaa viikonloppua kaikille!
 
FB | IG
 
Katri
SHARE:

14 kommenttia

 1. Nämä koulujen lomat tuovat kyllä päänvaivaa useaan kotiin. Mutta, juurikin järjestylykysymyksiä. Meillä lomaillaan tänäkin vuonna miehen kanssa vuorotellen, jotta koululaiset eivät joudu olemaan yksin päiviä ja kuopuskin saa pidettyä lomaa päiväkodista.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, niin meilläkin on joka vuosi tehty kesälomat, viime vuonna ekaa kertaa oli kaksi viikkoa päällekäin kesälomaa! Mutta kyllä tämä ensimmäistä kertaa iskeytyy oikein kasvoja, että normaalistihan talvilomapäiviä jää 10 päivää molemmille, niin miten ne loput 7 päivää järjestetään? Täytyy vielä miettiä että mitä ne järjestelyt ovat.. Onneksi miehellä taitaa olla jotain pekkasia! Ihme etuja nekin, mutta tässä kohtaa tulevat kyllä tarpeeseen!

   Poista
 2. Samat touhut täälläkin tänään perjantaina ja samat herkut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kyllä niillä eväillä viikonloppu alkaa tosi rennosti! :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Tuija, mukavaa että välittyi ruutujen taaksekin!

   Poista
 4. Ihania kuvia, mikä tunnelma :) Hyvää viikonloppua sinne! :) http://valkoinenhaave.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia perjantai illasta joten tervetuloa viikonloppu :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mikä parasta, vielä on viikonloppua jäljellä! :) :) Kiitos!!

   Poista
 6. Kauniita kuvia, kiva kun kävit meillä!

  VastaaPoista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig