tiistai 25. lokakuuta 2016

Uudistumisen tarvetta

Syksyssä on aina jotain uudistumisen intoa.. Kun päivät lyhenevät, ja aamulla on vähän tahmeampaa päästä liikkeelle, niin samaan aikaan tekee mieli saada enemmän aikaiseksi. Jotain näkyvää ja konkreettista. Blogiakin tekisi mieli uudistaa, ainakin ulkoasua. Hankalaa vaan, kun meinaavat nämä myöhäisillan tunnit lasten nukkumaan menon jälkeen loppua aina ihan kuin seinään.
Rakastan lehtien haravoimista. Se on niin selkeää, omien kättensä jäljet näkee heti. Erittäin hyvää hyötyliikuntaa ja vastapainoa työlle. Lehtiä haravoidessa on aikaa miettiä niitä seuraavia projekteja, vertailla vaihtoehtoja ja haaveillakin. Oli sitten kyse pienistä kotiin liittyvistä asioista tai isommista suunnitelmista ja tavoitteista.
Pitkästä aikaa olen saanut eteenpäin myös kodin laittoon liittyviä asioita. Olen saanut melkein valmiiksi välioven keittiön ja eteisen välille, ja viikonloppuna kävimme katsomassa Ikeassa uutta kaappia eteiseen. Harmi vaan, että kaappien korkeudet ovat 201 cm ja 236 cm, ja meidän eteisen korkeus on 231,5 cm. Ei ollut varaa madaltaa sokkeliakaan, joten kartoitetaan nyt vielä, että mitä maksaisi paikallisella puusepällä teettämällä. Samalla vaihdetaan eteisen laatoitus oranssin ruskeasta johonkin vähemmän ruskeaan. Vaikka tietenkin ruskea on nyt sitten tekemässä kuulemma suurta paluuta harmaan voitokkaan kauden jälkeen!
Nyt, jatkan yläkerran työpisteen suunnittelua. Kävimme jo hakemassa jalat, mutta pöydän kansi on vielä mietinnässä. Paksu vanerilevy näytti niin makeelta, mutta mietin onko jo liian puista, kun lattiakin on puuta. Jos laittaisikin valkoisen laminoinnin päälle, mutta sivuprofiilissa näkyisi vanerin kerroksellisuus?

Hyvää syksyistä viikkoa kaikille!
FB | IG
Katri
SHARE:

4 kommenttia

 1. Voi näitä sun kuvia ja tuota teidän pirteää mallia, aina niin iloisen ja hymyileväisen oloinen kuvissa, ihana! Mulla on etsinnässä eteisen kaappi, ei vaan meinaa löytyä sopivaa, sopivaan hintaan, mitat on niin tarkat, että ei ehkä koskaan löydykään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo, kyllä hän tosiaan on hyvin perusiloinen touhottaja, mutta myös erittäin voimakastahtoinen pänkäpää, eli kyllä noilta kasvoilta muitakin ilmeitä löytyy harva se päivä! Meillä on myös tosi nafti tuo eteistila. Just ja just menee 150 cm leveä kaappi, mutta korkeuden puolesta ei sitten enää menekään. Mietittiin jo niinkin villiä vaihtoehtoa, että piikataan laatat irti, ja laitetaan pelkälle betonille, jos silläkin sais taas sentin tilaa ja kaappi kuitenkin mahtuis! Mutta se on jo aika riskiä, jos sitten ei monen sadan euron kaappi kuitenkaan mahdu..

   Poista
 2. Vaikkei lapsia olekkaan niin kyllä se täälläkin tuntuu että illat loppuvat aivan liian lyhyeen kun ei saa aikaiseksi kaikkea mitä haluaisi. Mutta eroa kesään on se, että iltaisin kyllä tulee sen verran jo väsy että pakko laittaa nukkuun kun taas kesäisin sitä vain porskuttaa menemään vaikka olisi pitänyt jo ajat sitten laittaa nukkumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tuokin, mutta kun vaan malttais! Monesti menee puoleen yöhön, toki sekin on kausittaista.. Kiva kun jätit kommentin!

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig