torstai 27. lokakuuta 2016

Pieni ilahdutus miehelle - arvonta

Kuulkaa nyt on käynyt niin, että on ihan kokonaan jäänyt pöytälaatikkoon yksi mielenkiintoinen tapaus! Vinkkasin taannoisessa postauksessa pienestä lahjasta, jonka olin miehelle hankkinut. Meillä ei ole tapana ostella lahjoja toisillemme juuri koskaan (myönnän, aiemmin pahoitin siitä vähän mielenikin, mutta tulin siihen tulokseen, että mieluummin muuten priimaa ja ei lahjoja kuin toisin päin), joten en oikein keksinyt tilannetta, miten antaisin tuon pienen lahjan. Hääpäivä oli ja meni, enkä halunnut aloittaa mitään hääpäivälahjaperinnettä, ja miehen syntymäpäivänkin unohdin taas. Laitoin sen sitten vaan yhtenä aamuna aamiaispöytään. Sitä ennen lahja oli ollut pöydällä puolitoista viikkoa paperipussissa, eikä ollut kukaan mennyt mitään tonkimaan. En ymmärrä, en minä pystyisi olla urkkimatta jonkun pienen paperipussin sisään..

korttikotelo saarni miehen lompakkoJo elokuussa bongasin Myllyn kauppakeskuksessa uuden liikkeen, Saarni Gentlemen's Boutiquen joka erottui yläkerran aukiolla edukseen. Spontaaniin tapaani aloin ihastella putiikin pitäjälle upeaa liikettä ja kuulin samalla yrityksen tarinan. Sonja oli päättänyt perustaa laadukkaita ja yksilöllisiä miesten tuotteita myyvän putiikkinsa siksi, ettei löytänyt miehelleen Tuomolle koskaan vaatteita ja lahjoja. Kaikki tuotteet hankintaan euroopasta suoraan pieniltä valmistajilta, ja jo heidän löytämisessään on ollut suuri työ.. Vau mitä päättäväisyyttä ja rohkeutta!

Se oli varmaan se nahan, villan ja muiden aitojen materiaalien himo, joka minut veti liikkeeseen, vaikka en omaa miestäni ihan gentlemanniksi luonnehtisikaan. Tuli ihan vastustamaton tarve mennä hypistelemään italialaisia nahkalaukkuja, yksilöllisen mielenkiintoisia ja upeilla leikkauksilla tehtyjä vaatteita, sekä kaikkea pientä tilpehööriä, kuten välineitä klassiseen parranajoon ja miesten koruja. Arvatkaa, että harmitti, kun ei ollut kameraa mukana! Jo liike itsessään on näkemisen arvoinen. Sonjan mies rakentaa esillepanotelineet ja hyllyt. Tosi makeita rakenteita ja silmäähiveleviä esillepanoja!
 

korttikotelo saarni miehen lompakko gro


Iskin silmäni silloin vastatulleisiin Gro korttikoteloihin, ja muistin samalla, että miehen nahkainen korttikotelo on venynyt jo aivan muodottomaksi. Niin löysäksi, että sen täytyy aina olla tupaten täynnä, jotta tärkeät kortit eivät putoa pois. Tai oikeastaan en tiedä, iskinkö silmäni korttikoteloon, vai tuohon ihanaan pakkauslaatikkoon, joka on vähintään yhtä taidokkaasti tehty kuin kotelokin.

En löytänyt netistä mitään tietoa korttikotelosta, joten laitoin Sonjalle viestin ja hän kertoi hankkineensa ne tsekkiläiseltä Audrius Vaškevičius'lta, yhden miehen pajalta. Voin ihan sieluni silmin nähdä hänet hiomassa mahonkikotelon pinnasta aina vaan sileämpää ja pehmeämpää.. Tämä oli ihan sellainen win win -ostos. Minä kyllä löydän paikan tuolle pakkaukselle. Mies oli ensin hämmentynyt, koska olisi kuulemma ihan hyvin pärjännyt vanhan rutkun kanssa (samoin voisi sanoa meidän autopolitiikasta..), mutta ilahtui kovasti ja uusi kotelo tulee kuulemma heti käyttöön! Tiedän, että ei vaan olisi raaskinut itse ostaa..Samalla keksimme Sonjan kanssa, että nythän olisi oikein sopiva aika järjestää pieni arvonta tässä isänpäivän kynnyksellä, ja joululahjojakin toiset kaukaa viisaat jo hankkivat. Ja voihan sitä lahjoa muuten vaan, kuten minä tein. ;) Sonja lupasi siis arpoa yhden käsintehdyn mahonkisen korttikotelon (pakkauksineen tietty) jollekin, joka haluaa läheistään ilahduttaa pikkulahjalla!

Säännöt ovat seuraavat:
- kommentoi postaukseen (tai Facebook-julkaisuun), ketä haluaisit ilahduttaa aina tarpeellisella korttikotelolla JA
- tykkää joko Tohkeissaan -blogin tai Saarni Gentlemen's Boutique'n Facebook-sivusta
- Saat 2 arpaa, jos tykkäät molemmista Facebook-sivuista! Mainitsethan tuplamahdollisuutesi kommentissa
- Anonyymit, muistattehan jättää sähköpostiosoitteenne!
- Arvonta päättyy la 5.11.

Onnea arvontaan ja oikein hyvää loppuviikkoa kaikille!

FB | IG

Katri
SHARE:

16 kommenttia

 1. Onpa kaunis <3 Omaa rakasta miestäni muistaisin jouluna tuollaisella. Hänelle kun on niin vaikea keksiä sukkien ja kalsareiden lisäksi jotain muuta :)

  Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 2. Todella hieno! Minä ilahduttaisin omaa isääni, jonka tyyliin tuo sopisi. :)
  Yhdellä arvalla mukaan,
  Maisa (pienet.suloisuudet@gmail.com)

  VastaaPoista
 3. Kahdella arvalla mulana, tuohan olisi täydellinen yllätys miehelle, joko lähestyvänä isänpäivänä tai melkein heti sen jälkeen olevana synttärinä tai sitten vaikka jouluna, olisi takuulla mieleinen ja tarpeellinenkin.

  VastaaPoista
 4. Ilahduttaisin tällä isänpäivänä lapseni isää, kumppaniani. Hän niin rakastaa tällaisia! Ja lahjoja (varsinkin jos tarjoaa herkkuja ja)! Juuri tällä viikolla muistan miehen mainitsevankin kotimaisesta yrityksestä joka tekee puhelimenkuoria, mielestäni hän sanoi juuri Saarni.. Kahdella arvalla mukana

  VastaaPoista
 5. Wau! Tuossa liikkeessä täytyy kyllä piipahtaa ensi kerralla, kun Myllystä käyn. Kahdella arvalla mukana! Ja tuolle omalle murulle korttikotelon tietysti antaisin - tiedän että hän sitä arvostaisi kovasti!

  VastaaPoista
 6. Wau! Tuossa liikkeessä täytyy kyllä piipahtaa ensi kerralla, kun Myllystä käyn. Kahdella arvalla mukana! Ja tuolle omalle murulle korttikotelon tietysti antaisin - tiedän että hän sitä arvostaisi kovasti!

  VastaaPoista
 7. Vaude! Isänpäivälahjaksi menisi! :-)

  Pirke29@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Yhdellä mukana.Isänpäivälahja tottakai!

  VastaaPoista
 9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 10. Wau! Tuossapa oiva lahja laatutietoiselle kädentaitajamiehelleni. Kahdella 🍀 Mukana! Kurkistapa kotimeidan -ig tililtä, mitä verstaallaan valmistuu. 😉 Sadeterveisin Tuija

  VastaaPoista
 11. Kahdella arvalla mukana. Ja omaa miestäni muistaisin.
  minnakn@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Kahdella arvalla mukaan ihanaan arvontaan. Kotelon saisi rakas poikani, jonka tyyliin se sopisi kuin nakutettu, terkuin Suska KoivulaDesignista.

  VastaaPoista
 13. Todella tyylikäs. Eikös tämä olisi oikein sopiva lahja ensimmäisenä isänpäivänä?
  Tykätty molemmista.

  VastaaPoista
 14. Kahdella arvalla mukana. Miestäni muistaisin. Miehille on niin vaikea keksiä kivoja lahjoja.

  VastaaPoista
 15. Kahdella mukana! Mies sais tämän ihanuuden <3

  Onnenhippuja@suomi24.fi

  VastaaPoista
 16. Omaa miestäni haluaisin tällä ilahduttaa isänpäivänä. Olisi juuri hänen tyylinen. Mukana kahdella arvalla :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig