sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Työpisteen muodonmuutos

Joskus on niin kiva nähdä oma kotinsa ihan toisella tavalla. Niin helposti jumiutuu tuttuihin juttuihin, eikä edes näe, miten voisi asioita uudistaa. Minun on tarkoitus tehdä ihan kunnon työpiste itselleni yläkertaan, koska ruokapöytä kuvienkäsittelypaikkana kahden näytön kanssa ei vaan oikein toimi enää kun tätä hommaa on suhteellisen paljon. Aion hankkia tai tehdä sinne isomman ja syvemmän työpöydän, ja samalla siirtää meikkauspisteeni jonnekin muualle. Tällä hetkellä siis yläkerran työpiste toimittaa siis enemmänkin "kampauspöydän" virkaa. Tästä aiemmasta postauksesta voi kurkata, mikä on pöydän todellinen tila nyt ennen kuin saan syvemmän työpöydän.
 
työpiste stailaus

työpiste stailaus, lempivisions tuotekuvaus

työpiste stailaus ja kuvaus, tuotekuvaus, julistekuvaus, laatikkokauppa
 
Teimme Anniinan kanssa vähän aikaa sitten pari stailausta ja kuvausta meillä (näitä LEMPIvisionsin projekteja), ja en olisi millään halunnut purkaa meidän työpisteellä vallinnutta harmoniaa! Yleensä työnjakomme menee niin, että Anniina hoitaa tavaroiden pyörittelyn ja sen stailausosuuden, minä osallistun siihen jonkin verran ja katson, miltä asiat näyttävät linssin läpi mistäkin kuvakulmasta, ja tietty hoidan kuvauksen ja kuvien käsittelyn.
 
laatikkokauppa, työpiste stailaus, puinen kynäpurkki

työpiste stailaus pastellisävyt

 
 
Olemme saaneet tehdä monien tilojen stailauksia Laatikkokaupalle, ja tuntuu, että uusia ideoita laatikoiden käyttöön tulee koko ajan! Työpisteellä näkyy myös toisen asiakkaamme, Imageroad'n tuotantoa, tuo taulu seinällä ja kortti mustalla muistitaululla. Tällä hetkellä työn alla on hieman erilaisia tuotekuvia, nimittäin työvaatteita! Kyllä, luitte oikein, haasteita otetaan vastaan ja niihin vastataan!
 
Tätä työpistettä ennen olimme samana päivänä tehneet lastenhuoneen, joka olikin vähän isompi projekti, mutta niin ihana tehdä myös! Siitäkin stailauksesta löytyy kuvat LEMPIvisionsin galleriasta. Ja tiheämmin päivittyvät LEMPIn Instagram ja Facebook, jos haluatte seurailla projekteja.. :)
 
Mukavaa sunnuntaipäivää!
 
FB | IG
 
Katri
SHARE:

6 kommenttia

 1. Oma työpöytä on aina kaaoksessa, kun siellä on vaikka mitä paperia vinot pinot.Mutta kiva katsella muiden kauniita ja siistejä työtiloja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin no, eihän tämäkään aina olisi näin seesteinen! :) Ja kyllä se varmaan käytännössä muotoutuisi erilaiseksi, tila kun on kuitenkin kaikkein tärkein ja siksi yritänkin tässä kuumeisesti miettiä ratkaisua uudeksi työpisteeksi..

   Poista
 2. Ihana työtila, kyllä tuollaisessa sujuisi hommat hetkessä😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, varmasti! Vaikka stailaushan ei yleensä ole realistisuuden perikuva! :) Mutta mielellänihän ottaisin uudelle isommalle työpöydälleni juuri tuollaisen tunnelman..

   Poista
 3. Ootte te kyllä sellainen parivaljako <3 Ihana seurata kaunista jälkeänne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kiitos Jutta ihanasta kommentista! Samoin kuule olen monta kertaa ajatellut sinun kuvioista; ihanaa kun uskallat, onnistut ja menestyt!

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig