tiistai 7. huhtikuuta 2015

Uusi yritys

Puhtaalta pöydältä uuteen viikkoon, eikö olisi jees? Kiva haavekuva, mutta kyllä ainakin meillä huusholli oli aika kotoisan sotkuinen muutaman päivän loman jäljiltä. Hyvin muistuivat taas mieleen kesä ja sen tuomat kotiin liittyvät haasteet - miten malttaisi tehdä ruokaa ja siivota, kun olisi niin kiva olla ulkona? Varsinkin maanantai oli aivan upea ulkoilupäivä. Toivottavasti myös teilläpäin, vaikka pohjoisemmassa on kuulemma lunta vielä ihan kunnolla. Hurjaa, sillä itsehän olen menossa perjantaina Piha- ja Puutarhamessuille ja täällä on tosiaan ihan kevät.

Ja niistä messuista puheenollen... En ole saanut yhtä arvonnassa voittaneista kiinni, vaikka olen yrittänyt kaikin keinoin. Lähetin viestiä FB:ssa, ja lähetin jopa kaveripyynnön, jotta saisin yhteyden tähän ihmiseen, mutta ei tuota tulosta. FB:ssa lähetetyt viestithän menevät "muut"-kansioon, jonne saapuneista viesteistä ainakaan minulle ei tule ilmoitusta. Joten harmi, nyt menevät liput uudelleen jakoon. Tämä myös muistutuksena anonyymeille - muistakaa laittaa sähköpostiosoite.

Liput lähtevät siis tällä kertaa maruskalle! Laitan heti sähköpostia ja liput 1 lk:ssa heti kun saan osoitteesi, jotta ehtivät perjantaiksi.

aito puulattia valkoöljy osmo color valkotammi

Hyvää pikkuviikon jatkoa! 

Katri
SHARE:

4 kommenttia

 1. Nyt kyllä veit sanat suustani. Sama kodinhoitohaaste täällä talossa. Rempallaan on, mutta ulkonahan alkaa olla aika kiva oleskella. Haaveilen jo orvokeista. Bongasin hyvän tarjouksen 10 kpl/2,99e. Eikö siinä ole jo syytä hankkia aikaiset orvokit ja pysyä pihalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tässä keväässä ja ulkoilussa on myös se kiva puoli, että voi ihan hyvällä omalla tunnolla antaa kodin repsahtaa, sehän on tervettä olla ulkona. :) Ja kyllä, tuohon hintaan voi ihan hyvin ostaa jo ensimmäiset, vaikka halla ne veisi.. Kannatetaan!

   Poista
 2. Kiva auringossa kylpevä koti. Vilahtaisipa täälläkin aurinko. Sitä nyt kaipaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, se antaa ihan hurjasti voimaa ja iloa! Väkisinkin alkaa hymyilyttää, kun aurinko pilkahtaa, kaikki tulee niin paljon kauniimman väriseksikin! Toivottavasti saataisiin sinne teillekin pian.

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig