sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Kuvatulva ruokailutilasta ja aurinkoannos

moderni puutalo sisustus valkoinen lautalattia osmo color öljyvaha

oleskelupääty ruokailutilassa korkea ruokailutila

Assari vauhdissa. Tietenkin pienimpään rakoon, kuinkas muuten! :''D


Luulin, että koko viikon aurinkoannos saatiin eilen, mutta ei sittenkään. Säätiedotuksessa puhuttiin sateesta ja myrskystä, mutta kyllä aamu alkaa lupaavasti. Sopii meille! Hennon pilviverhon takaa tuo paistaa, juuri sopivasti. Ei liian häikäisevästi, mutta tulvien ruokailutilaan. 

Muistan, kun meillä edellisessä asunnossa kävi syksyllä nuohooja ja selittelin kaaosta lähestyvällä muutolla ja remppaväsymyksellä. Kerroin, minne muutamme, ja hän heti tiesi, mistä talosta on kyse. Hän kehui paikan ja naapurit, koko kyläyhteisön maasta taivaisiin ja mieleeni painuivat hänen sanansa vastauksena remppa-ahdistukseeni: "Kuule kun kevätaurinko alkaa paistaa niin ymmärrät paikan todellisen arvon." Se palaa mieleeni lähes joka aamu, kun aurinko nousee ja illalla viimeiseksi, kun se maalaa pellon ja metsänreunan väreillään. 

ikea byholma rottinkituoli sisällä korkean tilan ikkunatHän oli kyllä niin oikeassa kaikessa, ja se valoi silloin minuun tosi paljon uskoa. Oli mukava kuulla täysin vieraalta ihmiseltä jotain niin positiivista siitä paikasta ja talosta, jonne olimme muuttamassa ja joka silloin vaikutti tolkuttomalta urakalta.

Joskus haaveilin tosi valkoisesta kodista, mutta nyt huomaan tykkääväni, että on vähän väriä. Ei kirkkaita eikä kirjavia, mutta sellaisia lämpimiä maanläheisiä - ruskeaa, vihreää ja harmaata. Olohuone meillä onkin huomattavasti harmaampi. Tuo vanha senkki tuo paljon väriä ruokailutilaan, tai siis tähän ruokailutilan toiseen päätyyn. Niin ja niitä kirkkaita ja kirjaviahan lojuu normaalisti pitkin lattioita ihan riittävästi, joten tämä määrä väriä riittäköön perussisustuksessa. Se lasten luoma sisustus on sitten asia erikseen ja se norminäkymä... :)

näyttävä design valaisin korkeaan tilaan

Tänään on tarkoitus suunnata sinne Piha- ja Puutarhamessuille! Ihanaa mennä ihastelemaan kevään väriloistoa, inspiroitumaan ja kuvailemaan. Paloja tarjolla varmasti teillekin, stay tuned! :) 

Niin ja muistathan, että voit seurata blogia myös FB-sivujen kautta! Ihmeellistä, teitä on täällä bloggerissa jo melkein 100! Vaikka nykyään aika moni taitaa seurailla vain fb:n tai instagramin kautta... Oli miten oli, ihania olette kaikki! Täytyykin keksiä jotain mukavaa sen kunniaksi.

Mukavaa päivää!

Katri
SHARE:

2 kommenttia

 1. Niin kaunista ja valoisaa <3 Upea tuo huonekorkeus! :-)
  Mukavaa sunnuntaita! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kyllä aika huikean korkea, ajattelepa tuon ylimmän ikkunan pesua.. :) Mutta totta, korkealla olevat ikkunat tuovat mielettömän määrän valoa! Kiitos!

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig