lauantai 25. huhtikuuta 2015

Lauantain kuvapläjäys

Valoisat päivät ja vapaapäivä - voi että kun tekisi mieli kuvata kaikkea! Kuvia on tallentunut tänäänkin useita kymmeniä. Ihania ilmeitä, kivoja hetkiä, tärkeitä muistoja. 


Nöpö rymsteeraa. Tältähän meillä useimmiten näyttää, parhaimmillaan. Ja tämä on vielä kesyä...

vege hampurilainen hamppari munakoiso halloumi

Aamupäivällä saimme ystävät kylään, oli kyllä niin mukava vaihtaa taas kuulumisia! Terkkuja vaan L & J! :) Illalla herkuttelimme hamppareilla, kuten olin E:lle alkuviikosta luvannut.  Jauhelihapihvien jälkeen ei enää ollut aikaa kasvispihvien tekoon, joten päädyin paistamaan oman hampparini täytteiksi vain munakoisoa, halloumia ja ananasta > perfecto! Mehukasta ja sopivan suolaista.

Hyvää musiikkia soimaan ja ilo on irti! Ihanaa kun tytötkin ovat alkaneet irrotella ja tanssia sydämensä kyllyydestä, varsinkin isompi. Pienemmän tanssahtelu on vielä aika koomisen näköistä - polvet hytkyvät ja maha ja peppu liikkuvat samassa tahdissa. :)

Tästä aparaatista ei tosin ääntä kuulu, se on vain koristukseksi. Aloin joskus tihrustaa noita tekstejä - aika hauskoja. Ollako "yhteisaalloilla" vai Nizzan lähetysten äärellä?Ilta huipentui leffailtaan - se kuuluisa Frozen näkyi nyt meilläkin. Se oli mitä ilmeisemmin aika vaikuttava. Pienempi oli ehkä juuri tuon sekunnin paikallaan kun otin kuvan - muuten oli kiinnostavampaa tekemistä, kuten järjestää legoja pitkin lastenhuonetta. 

Toivotaan huomiselle hyvää keliä - naapurit tulisivat nimittäin siirtämään jonkun etukuormaajan avulla leikkimökin rajanaapurimme pihasta meille - huippua! Täällä on vanha kunnon kylähenki voimissaan... 

Katri
SHARE:

14 kommenttia

 1. Ihania kuvia, rento lauantaitunnelma välittyy hienosti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että se välittyi myös ruudun toiselle puolelle. :) Mukava kuulla, kiitos Marika!

   Poista
 2. Tiedän tuon kylähengen - se on mahtava voimavara. Ihania kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella! Minä olen ollut ihan äimän käkenä, että vieläkö tällaista todella on.. Täällä tosiaan naapureista pidetään huolta. On mukava tietää, että koko kylä kasvattaa, ja saa itsekin olla toisille avuksi. Kiitos Anne ja kiva kun poikkesit täällä! :)

   Poista
 3. Kivoja kuvia! Elämä näkyy näissä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos S! Usein ne parhaat ja elämänmakuisimmat kuvat tulevat juuri silloin, kun vain kuljettaa kameraa mukaan ja napsii aina kun siltä tuntuu. :) On niin ihanaa, kun tulee kuvattua paljon ja jää lapsista muistoja. <3

   Poista
 4. Ihania vapaapäivän otoksia, ja mitä herkkuja! :-P

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia ja mahtavan vapaapäivän tekemisiä! Upeiden kuvien lisäksi sinulla on aina niin ihania ajatuksia, että blogissani on sinulle haaste. Ei paineita siitä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooooh, hauskaa! Kiitos Anu haasteesta ja kauniista sanoistasi. <3 Tjaa, nyt tuli kyllä vähän paineista niistä ajatuksista! :D Täytyypä käydä katsomassa, miten syvällisiä pitäisi ajatella!

   Poista
 6. Ihania kuvia, hellyttäviä tunnelmia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Niina! :) Niin siinä usein käy, että parhaita kuvia onnistuu saamaan silloin, kun kuvaa satunnaisia hetkiä ja antaa mennä vaan. :)

   Poista
 7. Mahtavat kuvat! Ja mikä ihana pieni pömppömasuvaippapeppu ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä!! Kertakaikkiaan, sitä tekisi mieli pallutella koko ajan molemmista päistä! :) <3 Kiitos Miru!

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig