sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Aurinkoenergiaa

Herätäänkö teilläkin ennen kuutta aamuna kuin aamuna? Ei väliä viikonlopulla, pääsiäislomalla tai tavis arkiaamuna.. Pienin heräilee lähes poikkeuksetta 5.30 ja silloin tällöin saan hänet vielä tainnutettua kainaloon. Hän on aika kova syömään, joten olemmekin nyt pitäneet sellaisia iltatankkauksia, että on oikeasti vaikea ymmärtää, miten siihen pieneen pömppömassuun niin paljon mahtuukin. Kulhollinen puuroa, banaani, pari mandariinia tai päärynä, ja vielä leipä. Silti aamulla on niin kiljuva nälkä, että hän ei malta odottaa puuron jäähtymistä, vaan täytyy saada joku hedelmä alle.

puulaatikko sisustuksessa aurinkoinen aamu seinävalaisindiy paperipussi aloe viherkasvi sisustus

viherkasvit sisustuksessa aloe vanha puulaatikko
Osasyy saattaa olla varhain kirkastuvilla aamuilla, joten tämäkään aamu ei tehnyt poikkeusta. Vaikka kyllä puoli kuuden aikaan sentään vielä aika hämärää on. Lasten makuuhuoneessa ei ole ovea, ja sisäikkuna on ruokailutilaan, eli aurinko valaisee heti noustessa senkin huoneen hyvin. Tässä tapauksessa ehkä liiankin hyvin, vaikka muuten nouseva aurinko ja valtava valon määrä antavat kyllä rutkasti energiaa heti aamusta. Yöunivajetta paikkailen sitten viikonloppuisin päiväunilla - onneksi meidän isompikin nukkuu vielä päikyt melkein joka päivä.

Aurinkoista ja energistä sunnuntaita, katsotaan miten tämä lähtee käyntiin! :)

Katri
SHARE:

8 kommenttia

 1. Ihanan valoisia kuvia <3 <3 Meillä ollaan aamuvirkkuja ja viikonloppuisinkin herätään viimeistään klo. 7.00.

  Kivaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi teilläkin.. Toisaaltahan se aamuvirkkuus on tosi ihanaa. Minä rakastan sitä kun on paljon aikaa, ja yhdeksältä huomaa katsovansa kelloa, että oho, aamu on vasta näin aikaisessa ja ollaan jo menossa ulos.. Kiitos S, aurinko on ihana!

   Poista
 2. Todella kauniita kuvia!! ❤ voi teidän aamuvirkkua. Täällä välillä mietin, että olis ihana aloittaa aamu aikaisin että päiväkin olisi pidempi.. Kello on yli puoli kymmenen, me herättiin vasta Nooan kanssa & muu väki vielä porskuttaa. :) aamupalan laittoon siis! Ihanaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Kaisa! :) Tuo on vähän kaksipiippuinen juttu.. Minä usein haaveilen että voisinpa nukkua pidempään, mutta toisaalta rakastan aikaisia aamuja tosi paljon. Tai sitä, kun on aikaa ja ehtii tehdä kaikenlaista.. Ehkä sitä voisi vähän vuorotella - molemmissa on puolensa!

   Poista
 3. Lovely wooden decor detail!

  Greets from Greece :)

  VastaaPoista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig