perjantai 10. huhtikuuta 2015

Kaunis päivä, sisällä sairastuvalla

Mahatauti tuli kylään torstain vastaisena yönä ja kaatoi koko perheen. Kaikki muut paitsi minä aloittivat oksentelun jo yöllä, ja varsinkin miehellä tauti on ollut todella raju. Hän on ollut kaksi päivää ihan tärinöissä ja täysin kykenemätön liikkumaan yhtään. Syke hakkaa yli sataa vaikka makaa, eikä mitään pysty syömään, hirveä huippaus ja särky. Arvatkaa miten paljon pelkäsin että kohta minä olen samassa kunnossa... No onneksi minulla tauti meni hyvin pienellä ohi. Taisin selvitä kaikkein vähimmällä, mutta silti nämä päivät ovat olleet todella raskaat. Vaikka tauti ei minua niin kovin koetellut, niin ehkä sen heikotuksen ja säryn jaksaisi paremmin, jos saisi vain levätä. Mutta lapsethan olivat ihan täydessä terässä jo eilen päivällä. Esikoisen sai viihtymään lastenohjelmamaratonin kanssa, mutta pienemmän elohiiren kanssa meinasi kertakaikkiaan jaksaminen loppua. 


Nämä kauniit päivät ovat meidän osaltamme menneet ihan sisällä lepäillessä, mutta toisaalta on se auringonpaiste sentään vähän ilahduttanut meitä sohvaperunoitakin. Onneksi taidamme olla jo voiton puolella. Ehkä sunnuntaina saisin itsekin hiukan levätä, jos mies alkaa saada kroppaansa kuntoon. Minun oli tarkoitus mennä tänään Piha- ja Puutarhamessuille ja tarjota teillekin heti tuoreita messutunnelmia, mutta se täytyi nyt jättää väliin. Toivon tosiaan, että pääsisin sunnuntaina katsastamaan messut, aivan huikean ihania messukuvia olen katsellut tapahtuman fb-sivuilla

Kivaa viikonloppua, toivottavasti oksutauti ei tavoita teitä lainkaan!

Katri
SHARE:

4 kommenttia

 1. Voi että. Nuo taudit ovat kyllä niin syvältä! Toivottavasti olonne paranee!!

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella, ja minä vielä pääsin vähällä.. Tosin pelkään vieläkin, että tauti iskee uudelleen, jos tämä oli vasta alkusoittoa.. Miehellä oli nimittäin niin kamala.. Mutta onneksi hänellä nyt ainakin on jo ohi, niin pystyy huolehtimaan lapset sitten jos minulle tauti iskee. Sitä pelkäsin eniten jos me molemmat olisimme olleet siinä kunnossa kuin mies..

   Poista
 2. Sairastaminen lasten ollessa pirteinä on kyllä viimistä. Ja mahatauti on heittämällä pahin kaikista näistä arkisista sairauksista. Toivottavasti voitte jo paremmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kauheaa.. Hyvänen aika onneksi sentään molemmat emme olleet siinä kunnossa kuin mies, muuten en tiedä miten olisimme selvinneet. Mutta nyt on taas onneksi tilanne ohi!

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig