sunnuntai 10. elokuuta 2014

Kaikkien aikojen kirppis!

Huh, mikä päivä! Ylisanat eivät riitä kuvaamaan tämän päivän tunnelmia Vilkkimäen meijerillä, eli Sisustus- ja lankakauppa Kotilaiturin pihalla järjetyllä blogikirppiksellä. Väkeä oli jo ennen aloitusta niin paljon, että pelästyin olevamme myöhässä. Ihmiset olivat tulleet hyvissä ajoin katselemaan, mutta reilun pelin hengen mukaisesti sovimme, että myynti aloitetaan vasta kolmelta, kuten ilmoitettu. Kuhina oli kuin muurahaispesässä, ja hetken aikaa olimme aikamoisessa pyörityksessä myyjäkaveriksi tulleen ystäväni kanssa. Valokuvia ehdin napsia muutaman pari vasta kun ensimmäisen tunnin jälkeen meno hieman rauhoittui, mutta väenpaljoudesta en onnistunut saada kunnollista kuvaa. Teijan blogissa oli kivoja kuvia tapahtumasta myös, joten käykääpä sieltä tirkistelemässä! :) Lähes kaikki kirppikselle kantamani tavara sai uuden omistajan, aivan ihanaa! Vein paljon kirjoja, tekstiilejä ja koristetavaraa, annoin lehtiä ilmaiseksi ja sain myytyä mm. itselleni aivan vääränlaiset (pronaatiotuelliset) lenkkarit. Ihanaa, että joku innokas juoksija sai lähes käyttämättömät Adidakset itselleen hyvin edullisesti, ja itse sain ne pois kaapista pyörimästä. 


Tämän menestyksekkään kirppiksen seurauksena olen melko varma siitä, että perinteiselle viikkomyyntikirppikselle en enää tavaroitani vie - tällaisessa tapahtumassa tavara vaihtaa omistajaa nopeasti, eikä tarvitse joka päivä käydä siivoilemassa pöytiä. Lisäksi iloisessa markkinatunnelmassa on ihan oma fiiliksensä... Kukaan meistä ei varmasti osannut odottaa näin paljoa väkeä - autoja oli parkissa kilometri joka suuntaan ja moni kertoi tulleensa kauempaakin kurkkaamaan ihan ensimmäistä Turun alueen blogikirppistä. Tällä kerralla harmillisen moni myyjä ei päässyt paikalle, mutta ensi kerralla (sellainenhan varmasti tulee..!) meitä on luultavasti vielä enemmän! :) Tästä jäi hyvä maku!
Nyt painun suihkuun ja sitten pehkuihin.. Kaikkensa antaneena ja paljon saaneena uuteen viikkoon! :) Suuri kiitos järjestäjille Katille ja Anulle, sekä kaikille vierailijoille, joita ilman tapahtumasta ei olisi tullut näin mieletön menestys! 

Katri
SHARE:

25 kommenttia

 1. Wautsi, mieletön menestys! Toivottavasti meille sattuu yhtä kaunis sää ja porukkaa tulisi paikalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se yllätti kyllä meidät kaikki! Toivotaan, ja hyvällä ilmalla oli myös paljon osuutta asiaan!

   Poista
 2. Oli kyllä hieno tapahtuma! Harmi etten itse päässyt myymään, mutta onneksi ehdin piipahtaa paikalla. Next time ehdottomasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että ehdit poiketa! Oli siinä ihmettelemistä meillä kaikilla, sitä väenpaljoutta. huhhuh!

   Poista
 3. Voi kiitos Katri itsellesi! Päivä oli kyllä ihan huikea. Tänään nukkumaan menee väsynyt, mutta myös hyvin, hyvin onnellinen ja erityisen punaniskainen nainen (aurinko helli meitä koko tapahtuman ajan takaa...). On meillä vain kivaa kun tällä porukalla tehdään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, varmaan aika kovasti otti aurinko kiinni! Oli kyllä kuuma.. Mutta ihana tohina! :) Totta, mieletöntä energiaa teissä kaikissa!

   Poista
 4. Harmittaa niin hemmetisti, etten itse päässyt paikalle - mutta jännitin kyllä teidän puolesta ja onnellinen olen, että näin hyvin meni. Ja ensi kerralla olen niin taatusti mukana;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No täytyy kyllä sanoa, että nyt jäit paljosta paitsi.. Mutta onneksi ensi kertoja tulee, ja pääset fiilistelemään tunnelmia meidän kuvista ja kirjoituksista! :)

   Poista
 5. Ihana tapahtuma, ihanat asiakkaat, loistavat bloggaajakamut ja ihan huikea meininki! Kiitos <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Meininkin ja yhteishenki oli ihanaa! KAikki olivat yhtä ymmällään ja iloisia! :)

   Poista
 6. Oli kyllä huima päivä!!! Vieläkin on pää pyörällä <3 Ihan en ehtinyt laittaa sulle sitä kuvaa, olitkin yllättävän nopea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, en tiedä mikä puuska minulle tuli, että olin niin nopea! :D

   Poista
 7. Ihanalta näyttää, voi kun olisi päässyt mukaan fiilistelemään :)

  VastaaPoista
 8. Nyt mun harmitus vaan kasvaa siitä kunnen itse paikalle päässyt :( :D mutta aivan supermahtavaa että päivä oli onnistunut! Jes! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä uskon.. Kyllä muakin vähän harmittais jos lukisin niin kovia hehkutuksia muiden blogeista.. Mutta ensi kerralla sitten otat ilon irti!

   Poista
 9. Nyt mun harmitus vaan kasvaa siitä kunnen itse paikalle päässyt :( :D mutta aivan supermahtavaa että päivä oli onnistunut! Jes! :)

  VastaaPoista
 10. Kirppispäivä ylitti kyllä villeimmätkin odotukseni!
  Kiva, kun tavara vaihtoi omistajaa tiuhaan tahtiin ja
  meiniki oli mitä mahtavin. Ensi kerralla mennään sitten
  kaffettelemaan kaikessa rauhassa joko ennen tai jälkeen
  tapahtuman, olisi ollut niin kiva istua rauhassa alas ja
  vaihtaa kuulumisia.
  Upeaa alkavaa viikkoa Katri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, olisi ollut kiva vaihtaa tunnelmia paremminkin, mutta kaikki olivat aika totaalisen takki tyhjiä siinä kuudelta.. :) Mutta ensi kerralla sitten turistaan paremmin! Kylläpä tämä harrastus antaa paljon!

   Poista
 11. Oi mikä menestys! Upeaa, että kaikki meni noin hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, se oli menestys! Harmi vaan, ett suuren menestyksen kääntöpuolena oli se, että liikenne ruuhkaantui pahasti ja väkeä oli niin paljon, että ihmiset eivät päässeet kunnolla liikkumaan.. Moni on ollut siitä aika harmissaan. Ensi kerralla sitten isommissa tiloissa ja enemmän myyjiä!

   Poista
 12. Sullakin oli näköjään mukana vaikka ja mitä kivaa. Onneksi ei ehtinyt siitä omalta pöydältä juuri mihinkään muualle tonkimaan. Kiitos päivästä, oli huisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No samaa mä mietin, että toisaalta ihan hyvä, etten ehtinyt kiertelemään muiden pöytiä. :) Kyllä oli asiakkailla hyvät apajat kaikkien pöydissä! Parhaat menivät toki päältä heti..

   Poista
 13. Oli kyllä todella huikea ja toisaalta todella hämmentävä päivä. Ihmismäärä oli kyllä uskomaton! Oli todella mukava tavata, toivottavasti joskus paremmalla ajalla ehdimme myös juttelemaan!
  Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vieläkin ihmettelen, että oliko se totta.. Mutta toivottavasti ensi kerralla sama meininki, vaikkakin isommissa tiloissa ja varmasti vielä useampi meistä pääsee ystävineen paikalle! :)

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig