perjantai 22. elokuuta 2014

Pihojen puolelta

Meillä on täällä ollut aikamoiset tohinat... Olemme laittaneet paikkoja kuntoon, jos vaikka ensi viikolla olisi ensimmäinen näyttö! :) Yllättävän paljon on kyllä hommaa, vaikka meillä yleensä sellainen perussiisteys pysyy aika hyvin. Tuli kuvailtua pihojakin vähän paremmin myynti-ilmoitusta varten, joten näytettäköön niitä nyt täälläkin. Huomasin myös kuvatessani, että meillä onkin paljon tiloja, joita ei ole koskaan näkynyt täällä blogissa. Niitäkin siis sitten ensi viikolla luvassa.

Sisäänkäynnin luokse tykkään laittaa aina kukkia, koska ne näkee joka päivä. Takapihalla sen sijaan ei tule joka päivä oltua. Etupihalla on pieni "vilvoitteluterassi", johon pääsee suoraa kylpyhuoneesta. Siihen paistaa aamuaurinko, joten varsinkin keväällä siinä on ihana juoda aamukahvit, kun pitkän pimeän talven jälkeen alkaa valo ja lämpö tuoda virtaa aamuihin. Olipa kiva laittaa vähän kynttilöitäkin jo eilen illalla. Makuuhuoneen ikkunasta oli ihana kurkkia lepattavaa kynttilää lyhdyssä.


syysistutusiso lyhty terassilla tuijaistutus


Takapihalle taas paistaa aurinko koko iltapäivän. Oikeastaan puolen päivän aikaan se on jo siirtynyt lämmittämään takapihaa. Kasvilavan ja kasvimaan herkut saavat aurinkoa mielin määrin, tänä kesänä ehkä jopa hieman liikaa. Eniten pihassamme olen pitänyt tuosta patiosta, koska kesällä tulee grillattua ja syötyä ulkona usein. Mies tuunasi vanhasta saamastamme kaasugrillistä hyvän pienen kesäkeittiön Muurikalle (siitä juttua täällä), joka onkin ollut kovassa käytössä. Yllättävän vähän on kyllä tullut tehtyä muurinpohjalettuja, vaikka ne olivat ehkä suurin syy Muurikan hankintaan. Mies silloin vitsaili, että tulee kuule kalliit letut, mutta en antanut sen haitata mielikuviani. :) Niinhän se on, mielikuvat myyvät... 


perennaryhmä
ruokailuryhmä terassilla rivitalon piha

Tämä taitaa nyt sitten olla viimeinen kesämme ja viimeinen syksymme täällä rauhan tyyssijassa. Jos kaikki menee hyvin... Haikea mieli on jo nyt, mutta toisaalta odottava ja innokas - uusia tuulia elämäämme! 

Mukavaa viikonloppua kaikille! Me lähdemme Helsinkiin viettämään Lintsipäivää sekä tapaamaan ystäviä ja kummityttöä. Toivottavasti ei saada paljoa vettä niskaan Lintsillä! Tai no, ei varmaan ole paljoa jonoja, jos sadekeli sattuu..
SHARE:

13 kommenttia

 1. Viihtyisää on teillä sekä etu- että takapihalla - ja nyt on vielä hyvä aika myyntiä ajatellen, kun voi esitellä myös pihan.
  Tsemppiä näyttöihin - muistan vielä, miten stressaavaa aikaa se oli aikoinaan!
  Kivaa Helsingin matkaa - ja tietysti parempia kelejä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en olisi kyllä uskonut, että on näin stressaavaa! Kauheasti järjesteltävää, ja varsinkin näin pienten lasten kanssa niin mikään ei pysy puolta tuntia järjestyksessä.. :) Juu, toivottavasti olisi aurinkoinen keli keskiviikkona, jotta koti pääsisi näyttämään parhaat puolensa! :)

   Poista
 2. Onnea myyntiin! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Kaunis kompakti piha! Oi, muuttaneita, jännittävää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin ja sitä piti vielä kysyä, että oletko vaihtanut blogin nimen jossain vaiheessa? En meinannut tunnistaa :)

   Poista
  2. Juu, täällä on muuttoaikeita! Toivottavasti saadaan asunto myytyä.. Aika kitkutusta on ollut nyt asuntokauppa, mutta ehkä tällainen kompakti rivari voisi mennä.. :)

   Juu, muutin blogin nimen pari viikkoa sitten, siitä on postauskin jossain elokuulla muistaakseni! :) Kiva kun tulit kuitenkin kurkkaamaan ja tunnistit!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Riina! :) Kyllä sisääntulo aina ilahduttaa, kun siinä on vähän jotain ilmettä!

   Poista
 5. Kaunis piha, niin vehreä ja vihreä!
  Olet rakentanut ihanan ruukkukasvikollaasin etuterdelle,
  sinulla on silmää kauneudelle.

  Hauskaa Lintsipäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, kiva kuulla! :) Kiva, kun on tällainen välikausi ennen kanervia ja muita syksyn kukkia nyt kun kesäkukat alkavat olla jo parhaat päivät nähneitä.. Kukilla on helppo saada kauniiksi ja viihtyisäksi. :)

   Poista
 6. Kaunista ruukkupuutarhaa, kivoja syksyn sävyjä ja loppukesän tunnelmaa. Myyntiaikeissa on haikeuden tunnelmaa, mutta myös uuden odotusta. Onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kivaa, kun oli tarjolla vähän loppukesän viileiden kukkia ennen varsinaista syyskasvien aikaa. Juu, haikeaa on varsinkin pihalla käyskennellä ja taloyhtiön leikkipaikalla katsella lasten leikkejä.. Mutta eiköhän niitä kavereita sitten löydy toisaaltakin! :)

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig