maanantai 5. toukokuuta 2014

Tauluja hyllylle

Tilasin vähän aikaa sitten Emilian alekoodilla Nougatista tuon harmaan Ylva Skarpin julisteen. Harvoin minkään julisteen teksti osuu ja uppoaa kuten tuo "there's no me without you". Yhtä aikaa herkkä, mutta tilan täyttävä - ajatus jää ilmaan leijumaan. En varmasti olisi täysin tällainen ilman tuota parempaa puoliskoani, ja muistan hänenkin joskus sanoneen jotakin niin syvällistä, että olisi löytänyt itsestään uusia ulottuvuuksia kanssani. Tiedä häntä, mutta minusta se on kaunis ajatus! 

Tapani mukaan juliste joutui odottamaan harmillisen kauan lähetystötterössään paikalleen sijoittamista. Suunnitelmissa on laittaa makuuhuoneen sängynpäädyn yläpuolelle myös tauluhyllyjä, ja tuo juliste sinne. Ikea-reissu nyt vielä odottaa itseään ja samalla luonnostelen mielessäni, laittaako mustat vai valkoiset tauluhyllyt (sängynpääty on musta, tapetti valkoinen) ja mustat, valkoiset vai "hopeiset" kehykset. Mietinnässä on luonnollisesti myös se, mitä laitan julisteen kaveriksi. Minun täytyy yleensä suunnitella asiat ihan valmiiksi mielessä, ennen kuin teen mitään ratkaisuja, minkä vuoksi toteutukset venyvät usein turhan kauan.


taulut hyllylle, ylva skarp, harmaa juliste, mustavalkoiset valokuvat


ikea ribba hylly valokuville

Suuri osa näistä tauluista on makuuhuoneen taulukollaasista (tsek). Koska se miellyttää edelleen silmää tuollaisenaan, täytyy tähän kehittää uusia kuvia. Lisäksi ajattelin löytää nättejä kortteja tai printtejä kuvien tilalle, ja keksiä jotain muuta katseenkiinnittäjää kapealle hyllylle, kuin kuvia.

Näihin kuviin en hirveästi asetellut tauluja, mutta jotenkin tuo ensimmäinen vaihtoehto miellyttää silmää enemmän, vai mitä? Mitä muuta (pientä ja "ohkaista") hyllylle voisi laittaa, kuin tauluja? 

Kiitos vinkeistä taas jo etukäteen!

Katri
SHARE:

6 kommenttia

 1. Ensimmäinen versio on minustakin parempi. Nuo tauluhyllyt voisivat olla meilläkin ratkaisu kollaaseihin. Haluaisin jonkin uuden valokuvakollaasin, jota voisi helposti myös muutella. Taas yksi syy Ikea-reissulle :). Hyllyllehän voisi asetella myös jotain pientä muistoa vauva-ajoista sopivan kuvan viereen... jos olisi jokin pieni muistoesine, lelu tms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo Ikean tauluhyllyt ovat tosi käteviä.. Ei tarvitse tehdä reikiä seiniin ja mittailla naulojen paikkoja (makkarin taulukollaasin haastavin osa oli varmaan tuo naulanpaikkojen mittailu..). Kiitti ideasta, mulla alkoikin heti muhia yksi tauluidea!

   Poista
 2. Ihana tuo Ylva Skarpin juliste! Ihan mahtava teksti siinä! Ja oi että, mä rakastan tuommoisia taulukollaaseja♥ Blogissani on sinulle haaste: http://valkoinensoihtu.blogspot.fi/2014/05/kirpparikasa.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä niin osuva, mulla jää se lausahdus usein pyörimään päähän.. Semmoinen pieni ongelma tässä taulukollaasien rakastamisessa on, että ei oikein ole enää paikkoja, mihin niitä tauluja voisi asetella! :D

   Voi kiitos Viivi! Käynkin katsomassa, mistä siellä on kyse!

   Poista
 3. Tykkään kyllä niiiiin itsekin tuosta julisteen sanomasta! <3 Instan puolella jo ihailinkin kollaasia. Näyttää tosi kivalta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, se on tosi kaunis ajatus! Mietin vielä, laittaisinko sittenkin valkoiset kehykset, ja toisaalta olisi kiva saada vähän paspartuuria ympärille, mutta sitten taulusta tulee jo tosi suuri..

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig