maanantai 12. toukokuuta 2014

Kesäisempää keittiössä

Koti oli taas kuin taistelutanner viikonlopun jäljiltä, joten aloitimme viikon siivoamalla saatuamme koneistot aamulla käyntiin. Pari tuntia siinä meni rauhaksiin järjestellessä, mutta kyllä on taas helpompi hengittää (ja kävellä..)! Toki uudet leikit aloitettiin heti imuroinnin jälkeen, mutta niihinkin tulee aina uutta intoa siivoamisen jälkeen. Keittiön ilme raikastui kerta heitolla, kun vaihdoin harmaat tabletit luonnonvärisiin Ikean soaré tabletteihin.

keittiö

Olen pari kuukautta suunnitellut tuon ruokapöydän yllä olevan taulun tilalle jotain liitutaulua tai moodboardia, mutta toteutus on taas antanut odottaa itseään. Haluaisin liitutaulun olevan magneettinen, jotta siihen saisi kätevästi laitettua kiinni kaikenmaailman lippulappusia. Ajattelin siis, että ainoa vaihtoehto on maalata jokin levyn pala liitutaulumaalilla. Jaana kertoi viime viikolla tehneensä liitutaulun liimaamalla palan liitutaulutarraa keittiön seinään, minkä ansiosta minullakin valo välähti. Kaapissakin olisi melkein täysi rulla liitutaulutarraa, jota käytin E:n synttäriaskarteluihin. Ei minulle ollut tullut mieleenkään, että sitä voisi liimata suoraan seinään! Toisaalta, sitten se ei toimisi magneettitarkoitukseen, ja jälkikin saattaisi olla röpelöistä.

kartell ge valaisin, ikea soare, keittiökuvia

Ja nyt näitä kuvia ottaessani tajusin, että tarran voisi vetää tuon taulun päälle ja kaiken kukkuraksi se on peltiä, joten toimii magneettina! Joskus ratkaisu on ihan silmien edessä, mutta sitä ei huomaa omilta rajoituksiltaan. Olin suunnitellut tätäkin paljon vaikeamman kautta. Mitenköhän kauan vielä olisin odotellut, että ylimääräinen levynpalanen osuu käsiin, ja sitten olisi pitänyt käydä ostamassa sitä kallista liitutaulumaalia, pensseleitä jne... Huomenna vetäisen tarran päälle, katsotaan mitä tulee. Siinä ei ainakaan paljoa menetä!

valkovuokkokimppu, tauluhylly

ikea soare arkikattaus


Maanantaipöperöstä tuli aivan mielettömän hyvää! Mitäkaapistalöytyy -bulgurissa tällä kertaa kevätsipulia, parsakaalia, munakoisoa, porkkanaa, kesäkurpitsaa, punaisia linssejä ja salamia. Päälle loput fetat, jugurttikastiketta, limeä ja siemeniä. Olohuoneen tauluhyllyllä muuten vilahtaa uusi kuva do you want the moon?, jonka tilasin Society6:ltä. Aika kauan kesti toimitus, melkein neljä viikkoa!

Kivaa maanantai-iltaa! Hmph, unohdimme taas Mustat lesket. Onneksi senkin näkee jostain katsomosta tai vastaavasta varmaan nyt jo.. Pyykkikonekin hurisee vielä sopivasti tunnin verran, joten laitetaanpa pyörimään. :)
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig