perjantai 16. toukokuuta 2014

Mitä ei lapselleen perjantai-iltana värkkäis..

Miten tämä viikkon on mennyt ihan hujauksessa? Kyllä on äitiyslomalainen tottunut leppoisaan elämään, kun heti on ihan poikki muutaman arjesta poikkeavan päivän jälkeen... :D Kaikennäköistä pientä menoa osuu näille viikoille. Sain viime tingassa (yllättäen..) pakerrettua valmiiksi E:lle kissan hännän ja korvat temppukerhon kevätjuhlanäytökseen. Viikon mietin tuskissani, mistä ihmeestä taion hännän, eikä tuskailua helpottanut se, että olin juuri kiikuttanut kirpputorille kankaat, vanut ym., kun en ole moneen vuoteen mitään ommellut. Sitten kuin tarkoituksella löysin palan joustofroteeta, josta ajattelin ommella vain pötkön. Sen jälkeen käsiin osui palat tarranauhaa, ja lojuipa kaapin pohjalla vielä täysin tarpeettomat, kirpparilla myytyjen Ikean verhojen, matkasta unohtuneet sivutampit. Ne olivat siististi ommellut, valmiiksi jämäkät ja täydellisen pituiset. Mikä mäihä tällaiselle viimetinkalaiselle!!Silppusin toisen tampin raidoiksi häntään ja toisesta tein "vyön", jotta häntä pysyy hyvin päällä. E vetää mielellään jotain roolivaatteita päälleen kotona leikeissä, joten ajattelin, että tämä häntä varmaan kestäisi niitäkin touhuja... Sattumalta olin myös edellisellä viikolla ostanut kissapannan, mutta ompelin kimallekorvien päälle valkoiset huput. 

eläinasu naamiaisiin


Niistä tulikin ihan hyvät siihen nähden, että alunperin päässä ei ollut mitään muuta ajatusta, kuin sulloa sukkahousun puntti täyteen muita sukkia! :D :D Aina kannattaa lähteä penkomaan varastoja. Tästä huomasin, että ehkä sittenkin on hyvä säästää jotain josvaikkajoskustarvii tavaroita. Oli se niin takkuista kyytiä kyllä, ettei uskoisi 15 vuotta sitten saaneeni Marttaliiton stipendiä kansallispuvun tekemisestä. :O Kaksi neulaakin katkaisin, kun yritin väkisin runnoa liian paksua kangasta... Mietin vaan, että tuleeko musta nyt sellainen jumppamutsi, joka ompelee iltamyöhällä paljetteja jumppapukuun ja myy aamulla pullaa seuran buffetissa? 

Viikonloppuna tiedossa temppukerhoa, synttäreitä, pizzatouhuja lauantaina ja grillausta (kuulemma pelin jälkeen) sunnuntaina. Pääsee meidän kesäkeittiökin kunnon tulikokeeseen! :)

Lämmintä KESÄviikonloppua!!

Katri
SHARE:

8 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Oli kyllä niin mukava aurinkoinen viikonloppu täällä!! Saatiin esimakua kesästä. :)

   Poista
 2. Hienot tuli! Yksi ilta askartelin kotona itselleni töihin peikko asua, niin naureskeltiin mieheni kanssa että tälläistä se sitten on kun on omia lapsia :D

  VastaaPoista
 3. No minä en ennen ole sen kummempia naamiaisvarusteita väsäillyt, kun ei riitä luovuus eikä taito! :) Olen aina mennyt helpoimman kautta, eli ostanut tai vuokrannut! :) mutta ajattelin, että pötköhäntä varmaan onnistuu! :)

  VastaaPoista
 4. Näyttää hyvältä!! :) Mä oon niin onneton käsitöissä, että aina ihastelen kun toiset osaa :) Ja nuo asusteet on varmasti niin kovassa käytössä, ihanat!! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! No ei uskoisi, sinulla kun on silmää niin upeille juhlatoteutuksillekin!!

   Poista
 5. Kaunis blogi sinulla. Mukava, että löysin tänne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva Jenna kun jätit kommentin, niin minäkin löysin teidän huudeille! Ihana sisustus teillä! :)

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig