perjantai 29. huhtikuuta 2016

Perhevappu

Hiphei, kyllä tuntuu taas vapunaika! Kauppojen pihalla näkyi niin paljon ihmisiä, että katsoin parhaaksi vetäytyä kotiin ja syödä sekä syöttää perheelle sitä mitä kaapista löytyy, ja rynnätä ruokakauppaan vasta huomenna. Työviikon jälkeinen perjantai-ilta ei ole se houkuttavin kauppapäivä.. Olenkohan muuten käynyt lainkaan tällä viikolla kaupassa? En varmaan... Kyllä meni taas viikko aika tohinassa, ja silloin se kauppareissukin voi tuntua turhalta.
 

 
 
Olin ikionnellinen, kun asioidessani muuten hypermarketin nurkalla huomasin infotiskillä serpentiinejä ja vappupalloja - JES ei tarvitse sittenkään juosta kauppaan! :D Eskarilainen kysyi heti ensimmäisenä hänet hakiessani, että mennäänkö hakemaan vappuserpentiiniä ja ilmapalloja.. Check, sain todeta tyytyväisenä. Ei kun kotiin ja nauttimaan kauniista kevätillasta. Mies käänsi kasvimaan jyrsijän kanssa ja me istuttiin kallion päällä lukemassa ponikirjaa. Eskarilainen olisi halunnut heti sisään lukemaan eskarin kirjastosta lainaamaansa My Little Pony kirjaa, joten ulkona lukeminen oli neuvottelun tulos, jossa molemmat voittivat. Kuvittelin ehkä ammentavani kevyttä päivetystä päivän ryytyneiden meikkien läpi..
 
 

 
 
Vappuaattoon kuuluu ainakin polkupyörän metsästystä tulevalle koululaiselle ja ajateltiin mennä uimaan, jos uimahallit vaan ovat auki.. Niin ja sitten se astetta isompi kauppareissu.. Vappupäivänä on tulossa kaksi kaveriperhettä brunssille, joten pöytä venytetään ekstrapitkäksi tai ehkä yritetään löytää kuudelle lapselle jokin oma pieni seurustelupöytä.. :) Jos kelit suosivat, niin toki voisi mennä perinteiseen vapputivoliin! Mitäs teillä on vappusuunnitelmissa?
 
Hauskaa vappua kaikille! Joko se kevät voisi oikeasti alkaa tämän viikonlopun taitteesta ja voisi laittaa vaikka jo perunat maahan!
 
FB | IG
 
Katri
SHARE:

8 kommenttia

 1. On se jännä, vaikka kauppojen aukioloajat on nykyään paljon väljemmät, mutta silti tänään on kaupat ollut piukeena asiakkaita.

  Vappubrunssi olisi kiva, ehkä ensi vuonna. Tämä vappu menee mökillä pihahommissa.

  Ihanaa vappua teille 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en edes tajunnut, että ne olisi ollut aukikin! :) Varmaan monilla menee aikaa tottua! Kyllä olisi muuten mökin pihahommatkin aika rentouttavaa hommaa, ihanaa!

   Poista
 2. Leppoisaa vappua! Me suunnataan koko perhe Turkuun, tottakai!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AA te olitte täällä! No hitsiläinen, olisi kai pitänyt lähteä vähän piknikille kaupunkiin!

   Poista
 3. Ihania kuvia, lasten vappuriemua! Oikein ihanaa vappua teidän porukalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapset tuntuvat tulevan niin vähästä tyytyväiseksi! :) Serpentiinit oli hetkessä mytyssä! :)

   Poista
 4. Me olimme nimenomaan perjantaina, työpäivän ja päiväkotipäivän päätteeksi kaupassa ja noh se meni.... selvittiin hengissä....SÄä helli onneksi koko vapun. Ihanalta näytti teidänkin meno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huhhuh, aika urakka! :D Onneksi sää oli mitä hienoin! Ulkona sai olla kellon ympäri! Jep, ihan hauskasti meni vappu, lapset poukkoilivat ja kirmasivat porukalla pihalla, ja syötiin vatsat pinkeiksi!

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig