sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Ilo irti takakesästä

Otettiin ilo irti lämpimästä viikonlopusta, ja ulkoistettiin kaikki mikä pystyttiin. Ruoaksi jotain mahdollisimman helppoa ja mieluummin sellaista, mitä voi syödä ulkona. Otettiin päivälepo ulkona, katseltiin pilviä ja arvuuteltiin miltä eläimiltä ne voisivat näyttää.tortillapäivä, tortillat, helppoa perjantairuokaa, perheruokaa, viikonloppuherkuttelu perheen kanssa lapsiperheen viikonloppu

pyöräilemään opettelu viisivuotias 5 v ilman apupyöriä
perheaikaa, grillaamassa, retkellä perheen kanssa
kuusisto, lehmuskuja, perheaikaa
Käytiin retkellä lähimaastossa ja harjoiteltiin taas pyöräilyä. Uskallusta löytyy vaihtelevalla menestyksellä ja tälläkin kertaa pyörä jäi ojan penkalle odottamaan paluumatkaa. Ihmeteltiin leppistä ja koitettiin, lähteekö se oikeasti aina kiipeämään ylöspäin. Paluumatkalla saatiin ajatus laittaa kavereille viestiä, tulisivatko syömään muurinpohjalettuja. Ja se oli niistäkin loistoajatus. Mitä me tuodaan? No vaikka purkki maitoa ja hilloa. Sunnuntaikekkerit kasassa, rakkaat ystävät koolla ja lapset mylläämässä vilttien kanssa terassilla. Tarvitseeko sanoa muuta.. Ei kai. Kultaakin kalliimpaa.

lettukestit ystävien kanssa, lapsiperheen viikonloppuOlen kesäihminen henkeen ja vereen ja nautin sieluni syvyyksistä tällaisista yllättävistä kesäisistä päivistä... Ehkä se syksy nyt saapuu, mutta sanottakoon, että olen siihen valmis. Hyvää uutta viikkoa!

FB | IG

Katri
SHARE:

8 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Ne jaksavat kyllä aina sykähdyttää! Kuvista niiden valtavan koon ymmärtää vielä paremmin.. Tuo tie on kyllä niin ihana!!

   Poista
 2. Ihania kuvia, hetkiä. Täällä yksi kesäihminen myös, mutta syksystä myöskin hullaantuva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! Hetkiä on niin ihana kuvata! Niihin tallentuu jotain niin kovin olennaista.. Minä yritän nyt myös oppia pitämään syksystä.

   Poista
 3. On teillä upeat takametsä =D AIvan ihania hetkiä taas koettu perheenja ystävien kanssa yhessä ja se on todellakin sitä parasta. Antaa voimaa taas arjen pyöritykseen. Ihanaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihana, vaikka ei ihan takametsä.. Kuva on sieltä Linnanraunioiden tien varrelta. Ettekö tekin käyneet sielllä kesällä? Huvitti silloin sinun postaustasi Linnanraunioilta lukiessa, kun mietit että siellä olisi saanut hyviä hääkuvia.. Enpä voinut silloin kommentoida että sepä onkin suunnitelmissa! ;) Kiitos samoin sinulle, hyvää viikkoa!

   Poista
 4. Aivan upeita kuvia! Siis uskomattomia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos S - mukava kuulla! Kommenttisi lämmitti mieltä taas niin kovin!

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig