perjantai 25. syyskuuta 2015

Pikkujuttuja

kriikuna omalta pihalta luumuja kotipihalla syksy puutarhassa
Löydettiin pihalta luumupuita! En ollut edes muistanut niiden olemassaoloa, vaikka edelliset asukkaat olivat kyllä niistä maininneet. Tyrnejä ei tänä vuonna paljoa tullut, ja nekin vähät, mitä tulivat, menivät lähes kaikki pienimmän suuhun sen siliän tien. Hyvä että maistuu - vitamiineja varastoon.

heinäseiväsaita pallovalot, terassivalot pallo, hehkulamppu valot ulkovalosarja, terassin aita heinäseipäistä

kvik mano keittiö valkoinen matta, korkeat kaapistot, valkoinen vetimetön keittiö mattapintaiset ovet puuliesi moderni keittiöIsompi oli tällä viikolla vähän kuumeessa ja äitini kävi sadan kilometrin takaa kylässä. Voitteko kuvitella, mikä yllätys minua odotti kotiintullessa: vastaleivotut sämpylät ja pullat ja mikä hulluinta - pesty uuni!! Meille tuli joulu ennenaikaisesti.. Olin aika monta kuukautta miettinyt, viitsisinkö pestä uunin jouluksi.. Kerta toisensa jälkeen päädyin kuitenkin siihen, etten jaksa etsiä ohjeita pyrolyysipuhdistukseen, joten annoin asian olla. Pelkäsin kai, että koko uuni räjähtää kuumentuessaan niin kuumaksi. Pyrolyysipuhdistus siis kuumentaa uunin niin kovaan lämpötilaan, että karrelle kärähtäneet röhnät palavat tuhkaksi. Hieman kätevä toiminto, nyt lupaan käyttää sitä aktiivisemmin! Uuni on kuin uusi! Oli siinä kuulemma vähän ollut hinkkaamista muutenkin, pellien kanssa.

Mukavaa viikonloppua! Nautitaan kuulaista syyspäivistä!

FB | IG

Katri
SHARE:

6 kommenttia

 1. Ihania ylläreitä <3 <3 !

  Kivaa iltaa!

  VastaaPoista
 2. Yllätykset on kivoja; ja parhaita kun niitä voi toisille antaa! Luumuista puheenollen: Kun hain lapion ja sanoin E:ole, että mamma kaivaa pari tainta ja vie kotiin kasvamaan, oli kommentti aika suora: " Mä en kyllä oikein tiedä voiko niitä kaivaa, kun ne on tossa naapurin rajalla. Että onko ne meiän vai naapurin!" Mamma siihen, että:" Kuule E, varkain otetut taimet kasvaa parhaiten!" Että näin😆! Ihanaa viikonloppua ja kiitos❤ .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa just joo! Se on aika tarkka! Kyllä ne kai sentään ihan luvallisesti meidän puolelta oli.. :)

   Poista
 3. Ihania yllätyksiä, tuollaiset on ihan parhaita! Ai niin munkin tarttis pestä uuni, menitkin muistuttamaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikäköhän siinä uunin pesussa on sellaista, jonka vuoksi sitä aina lykkää? Ei se kuulemma niin kauhean vaikeaa ollut.. Ja nyt kun muistaisin pestä sen vähän säännöllisemmin, niin ei olisi homma eikä mikään..

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig