maanantai 7. syyskuuta 2015

Pienissä häissä - ihan omissa

meidän häät, siviilivihkiminen, sormustyttö

"Sitoutua niin syvästi
että muuttuu pohjattomaksi.
Puristaa niin lujasti
että muuttuu rajattomaksi.
Rakastaa niin mielettömästi,
ettei mikään enää
ole vailla merkitystä."

Tommy Tabermann

Se elokuinen lauantai oli kaunis, herkkä, ja niin täynnä tunnetta. Olimme vihdoin keksineet meidän juttumme - tapamme mennä naimisiin kymmenen yhteisen vuoden jälkeen. Ei suuria häitä, ei hirveästi valmisteluja, ei häästressiä kenellekään (totuuden nimissä - eihän siltä voinut välttyä!). Vain me, lapset ja ihan läheisimmät, jotta tilaisuus pysyy pienenä. Ja niin kävi, että uppouduin jonnekin kuplaan koko vihkimisen ajaksi. Paikalla oli pari kourallista ihmisiä, mutta tuntui, kuin olisin unohtanut heidätkin hetkeksi ympäriltämme. 


"Tahdon panostaa aina siihen, että sinä olet onnellinen. En velvollisuudesta, vaan koska ainoastaan silloin voin itsekin olla aidosti onnellinen.""Kymmenen vuoden aikana olemme ylittäneet monta haastetta. Lupaan pysyä lujana, kun ajat ovat kovia, koska tiedän, että minkä tahansa haasteen kohtaammekaan, tulemme ylittämään ne yhdessä."

"Kymmenen vuotta sitten ajattelin olevani onnekas saatuani vihdoin sinut itselleni. Tahdon joka päivä näyttää sinulle, kuinka onnekas olen, että sinä olet minun elämässäni."
"Siitä on kymmenen vuotta, kun uskallettiin astua samalle polulle, nuorina ja niin epävarmoina. Kuitenkin niin varmoina, koska olinhan mä jo yli 20 vuotta sitten Kaukjärven ala-asteella tiennyt haluavani juuri sut."

"Se hymy ja pilke sun silmissäsi, joka kertoi kymmenen vuotta sitten yhtä paljon kuin nyt."


"Tahdon jatkossakin kunnioittaa, ihailla, arvostaa ja melkeinpä palvoa sinua sellaisena kuin olet, ja myös tulevaisuudessa sellaisena, millaiseksi haluat tulla."

Kuva: Petra Veikkola Photography


Luimme toisillemme ajatuksiamme, kuuntelimme ja itkimme. Esikoinen toi sormukset ja toki pienempikin siihen halusi osallistua. Jäivät välillä tössöttämään ympärillemme ja halailemaan. <3 Ystävämme lauloi häätanssiksemme Your Songin, jonka aikana tuntui, kuin olisin vajonnut jonnekin ikuiseen kuplaan. Unohdin häävalokuvaajankin olemassaolon, mutta niin ihania kuvia Petra jo lähetti vilkuiltavaksi, etten meinaa malttaa odottaa, kunnes saamme loputkin kuvat. Tämän viimeisen kuvan lähetimme sukulaisille tilaisuudesta, josta eivät tienneet muut kuin perheemme ja ihan lähimmät ystävät. Tarkoituksena oli kutsua ystävät juhlimaan tupareita seuraavana viikonloppuna ja kertoa siellä viikontakaisesta vihkimisestä. Salaisuus pysyi loppuun asti ja lauantaina juhlimme tupareita, vaikka moni oli kyllä aavistellut, että jokohan ne menisivät naimisiin. Tosin toiset olivat ihan unohtaneet, ettemme vielä olleetkaan naimisissa... Tupareista ja häätohinoista lisää sitten myöhemmin - minä uppoudun taas Your Songin pariin fiilistelemään näitä muistoja. Ajattelin, että ei yksi vihkiminen nyt niin iso juttu olisi tällä taipaleella, mutta oli se niin ihana tilaisuus, että tuskin unohdan sitä tunnetta koskaan...

"I hope you don't mind, I hope you don't mind that I put down in words - how wonderful life is now you're in the world."

Kuvat: anopilta ja viimeinen kuva Petra Veikkola.

Blogia voi seurata myös Instagramin ja Facebookin kautta.


Katri
SHARE:

54 kommenttia

 1. Ihana rakkaus, ihanat rakkaat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Juuri niin! Kiitos ihan kauheasti kaikesta avusta, olosta ja tuesta kiireen keskellä! Ja kaikista kauniista sanoista!

   Poista
 2. Ihana postaus <3 Paljon paljon Onnea vielä kerran! Tippa linssissä luin tekstiäsi...ihanasti kirjoitettu. Ja se on kuule ihan sama, että kuinka pitkän yhdessäolon jälkeen naimisiin mennään, tottakai se on juuri teille iso päivä ja herkistää :) Kuvatkin ovat upeita!

  Kaikkea mukavaa viikkoosi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se kai menee - kyllä ne omat tunteet herkistävät vuosienkin jälkeen.. <3 Muistelen, että tekin taisitte vähän varkain mennä vihille monen vuoden jälkeen? Tosi kaunis oli se kirjoituksesi vähän aikaa sitten! Kiitos paljon!

   Poista
 3. Ihanaa, toi tunnelma välittyy kuvista tänne asti. Onnea vielä tätäkin kautta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla Mari, että kuvat onnistuivat välittämään edes hippusen sen päivän taikaa. :) Kiitos kovasti!

   Poista
 4. No aivan tuli kylmät väreet! Ihanan intiimiä ja kaunista! Kaikki näyttää niin onnellisille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Anna! <3 Se oli kyllä niin intiimiä että välillä todella unohdin ne vähätkin vieraat.. Mutta siis varmasti aivan paras juttu meille, onneksi tuli toteutettua tämä ihan meidän juttuna!

   Poista
 5. Aivan ihanat häät! Ihan herkistyin <3
  Jos ei itse jo oltais naimisissa, niin jotain tämän tyylistä voisin itseni nyt tällä hetkellä haluavan :D.
  Onnea vielä hurjan paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi sentään Hanna! Minäkin usein herkistyn toisten tunteita tulkitessani - on rakkaus vaan niin ihanaa!! Aika isoja valintoja täytyy tehdä häiden järjestämisenkin suhteen. Sen vuoksi mekin naimisiin menoa vuosi tolkulla siirrettiin, kun mietittiin, mikä olisi oikeasti meille sopiva juttu.. Kiitos paljon!

   Poista
 6. Oi ihanaa <3 menee kylmät väreet <3 Onnea paljon!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon Jutta! Onni ja rakkaus, toistenkin kokemana on niin hurjan isoja tunteita synnyttävää!

   Poista
 7. Onnea ja rakkautta teidän loppuelämän polulle ❤️

  VastaaPoista
 8. Mä itken! Voi te ihanat! Onnea vielä kerran. <3 Näistä kuvista välittyi kaikki, ei olisi edes tarvinnut sanoa mitään, mutta sitten kun aloin lukea - hanat aukesivat. Mieletöntä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Sonja! :) Vieläkö voit vedota hormooneihin!? :) Kiitos kauniista sanoistasi - ihanaa että kuvista pystyi välittymään jotakin seremoniasta! Olen katsonut videon seremoniasta monta kertaa ja oli se kyllä aika mieleenpainuvaa.. <3

   Poista
 9. Aivan ihanaa Katri <3 Onnea teille molemmille! Löysitte sen oman jutun, kun kesällä pohdittiin piknikillä. Aivan mahtavaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii kiitos Suveliina! :) Tämähän oli silloin jo suunnitelmissa, mutta en tietenkään voinut kertoa! :) Oli aika hankalia tilanteita tänä kesänä kun monien kanssa jotenkin kummasti tuli puheeksi se ettemme vielä ole naimisissa.. Oli vaikea salailla ja osallistua silti keskusteluun, mutta taisin kuitenkin onnistua.

   Poista
 10. Olipa ihanan rakkaudentäyteinen kirjoitus <3 Ihan tuli tippa linssiin lukiessa. Olette ihania :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, niinpä! Mietin meneekö jo liian imeläksi mutta hei - rakkaus on, ja se joka ei kestäisi niin se olisi hänen oma harminsa. :) Kiitos kovasti!

   Poista
 11. Aivan mielettömän ihana välittyy kuvista. Ja tarinanne on kyllä kaunis. Onnea vielä kerran! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Anniina! Toivottavasti voimme kertoa samaa rakkaustarinaa joskus lapsenlapsillekin. <3

   Poista
 12. Voi mitkä häät! Tuo tunnelma välittyi kyllä tännekin asti - kaunista ja rakkautta tulvillaan <3
  Onnea ja iloa - ja tottakai sitä lemmen leiskuntaa edelleenkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että lempi leiskuu seuraavinakin vuosikymmeninä.. :) Kiitos tosi paljon Arja kauniista sanoistasi!

   Poista
 13. Täällä tippa linssissä postausta katselen. Niin ihana tunnelma välittyy jo kuvista ja sitten vielä teksti päälle! Oikein paljon Onnea! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos kovasti Marru! Toisten onnen mukana on niin ihana kokea itsekin suuria tuntea!

   Poista
 14. Hienoa, että teitte juhlista omannäköisenne! Sylintäydeltä onnea, näytätte niin upeilta ♥
  Mekin menimme naimisiin 10 vuoden yhteiselon jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, kuulostaa hyvältä! :) Kiitos, aika kauan se vaati miettimistä ja rohkeuden keräämistä, että rohjennuttiin järjestää pikkuruiset häät omalla tavalla.. Tärkeintä ehkä onkin, että ihanat muistot jäi!

   Poista
 15. Paljon onnea! Liikutuksen kyyneleet pyrki silmiin tätä lukiessani. Kyllä se vihkiminen on varmasti jokaiselle tärkeä, vaikka yhteisiä vuosia olisi jo paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riksu! Noinhan se varmasti on.. En vaan ollut yhtään ehtinyt miettiä asiaa!

   Poista
 16. Voi miten kauniita kuvia, niin tunnetta täynnä <3 Lämpimät onnittelut vielä kerran,
  olette ihana pari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hirveästi Teija! Näitä kuvia on ihan katsella itsekin uudelleen ja uudelleen, parasta vielä musiikin soidessa taustalla.. <3

   Poista
 17. Paljon onnea! Valtavan kauniita kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miru! En malta odottaa, että saamme vielä kaikki hääkuvaajan ottamat kuvat! :)

   Poista
 18. Valtavasti onnea ja rakkautta ♥ Tuon tekstisi ja ajatustenne jälkeen on vaikea enää löytää sanoja, jotka yltäisivät samaan. Mutta... no, tiedäthän... ♥ ♥ ♥

  VastaaPoista
 19. Ihanasti järjestetty juhla vain teille ilman hömpötystä. Paljon onnea ja rakkautta teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - juuri sitä me halusimme! Tiesin, että jos suuria häitä alettaisiin järjestämään, uppoutuisin niihin aivan liian syviin syövereihin.. Tämä oli niin paras ratkaisu!

   Poista
 20. Ooohwee! Ihanaa! Onnea, Onnea <3 <3

  VastaaPoista
 21. Kyynelhän tässä ihan vierähti... Onnea aivan hurjan paljon!♥ Teimme vähän samat 4v sitten nuorimmaisen ristiäisissä, kotona aivan yllättäen, kenenkään ennakkoon tietämättä. Tuli ihanat muistot mieleen♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihana kuulla! Se ihmisten yllättynyt reaktio on niin osa sitä tunnelmaa.. <3 kuulostaa ihanalta!

   Poista
 22. Aivan ihanalta kuulostaa, hetki vain teille! Jo koko postauksen lukeminen nosti kyyneleet silmiin, ihanaa onnea ja rakkautta <3 Onnea vielä kerran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana, kiitos sinä! Kyllä sitä toisten onnesta liikuttuu niin helposti! Kiitos kovasti!

   Poista
 23. Postaus, hääpari, lapset, miljöö. Kaikki niin kovin kaunista ja ihanaa <3. Onnea <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä kuin sadusta.. <3 Todella ihanaa, kiitos Katja!

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig