perjantai 21. elokuuta 2015

Terassiprojekti

Kaksi viikkoa tupareihin, ja terassilla näyttää tältä..

tee se itse terassi, monitasoinen terassi ja palju


tee se itse terassi, monitasoinen terassi ja palju, terassin portaat diy

upotettu palju, tee se itse


Onhan mies sitä ihan hulluna tehnyt, mutta paljon on jäljelläkin... Terassin visiointi oli jokseenkin hankalaa, koska meistä kumpikaan ei ole kovin hyvä hahmottamaan mielessään, miltä mikäkin voisi valmiina näyttää. Jotenkin vaan aina pätkä pätkältä ollaan yritetty asioita päättää, ja miettiä miten seuraava vaihe kannattaisi tehdä, ja miltä terassi ehkä valmiina näyttäisi. Terassille tuli kokoa noin 40 m2, minkä vuoksi halusin, että terassi tulisi ehdottomasti kahteen tasoon. Ajattelin, että yhdessä tasossa terassi näyttäisi ihan tanssilattialtam, etenkin kun se tulee aika korkealle. 

Halusimme terassille paljun, ja mies halusi siitä upotettavan. Minulla oli visioissa hieman korkeammalle tuleva palju, mutta tulee tuohonkin vielä jonkinlaiset reunat. Palju on nyt eristetty, ja tällä hetkellä odottelemme merialumiinista paljun sisäosaa saapuvaksi. Samoin lasit terassille on tilattu, mutta niidenkin toimitus näyttää viivästyneen - tällä viikolla niiden piti tulla. Terassin reunalla näkyvät tolpat odottavat lasien kiinnitystä. Meidän ja naapurin rajalle tulee aita heinäseipäistä.

Tykkään ihan hulluna noista jiireistä. Näytin miehelle kuvan, että olisi kiva, jos terassin reunus olisi siististi kehystetty kahden laudan mitalta. Kulmat jiireihin jne. Hän sitten innostuikin askartelemaan niitä vähän joka paikkaan, portaita myöden. Ne ovat minusta hurjan kauniita, ja antavat terassille viimeistellyn ilmeen.

syyskukkia


syyshortensiaMinä olen mennyt jo vähän asioiden edelle, ja istutellut kukkia. Syyshortensia viihtyy vähän aikaa ruukussakin. Se on lempikukkiani.. Täytyy keksiä sille paikka maastakin sitten tuparien jälkeen. Raksamuijan tauko, kuvaajana eskarilainen. :)

FB | IG

Katri
SHARE:

5 kommenttia

 1. Ihana tuo alin kuva <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos! :) Neiti räpsäisi aika monta kuvaa ja suurimmassa osassa oli joko pää tai jalat pois, mutta niinhän se menee, että kun tarpeeksi räpsii niin aina joku onnistuu! :)

   Poista
 2. Niin hurmaava tuo alin kuva! ♥♥♥
  Ja upea tuosta terassista kyllä tulee. En malta minäkään odottaa sen valmistumista :D. Tahdon jo nähdä sen miten paljun sinne laitatte. Itsekin olen miehelle puhunut omasta paljusta - vaikkakin paljuiltu ollaan useaan otteeseen appivanhempien mökillä kesän ajan. Mutta olisihan se OMAkin aikas kiva.
  Tuo heinäseiväsaita on ihana myös! Ja jiirit. Todella kaunista ♥.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti H! Paljun upotus näkyy jo vähän tuossa yhdessä kuvassa. Se on siis suorakaiteen mallinen, noin kolme kuutiota kooltaan. Mies suunnitteli sitä aika paljon, laskeskeli kaiken näköistä ja teki todella hyvät perustukset ja tukirakenteet.. Vesimassaahan siihen tulee todella paljon.. Toivottavasti se tosiaan valmistuisi nyt ennen tupareita! Aika kiva varmaan syksyn tullen sinne pulahtaa saunasta. :)

   Poista
  2. Kiitti H! Paljun upotus näkyy jo vähän tuossa yhdessä kuvassa. Se on siis suorakaiteen mallinen, noin kolme kuutiota kooltaan. Mies suunnitteli sitä aika paljon, laskeskeli kaiken näköistä ja teki todella hyvät perustukset ja tukirakenteet.. Vesimassaahan siihen tulee todella paljon.. Toivottavasti se tosiaan valmistuisi nyt ennen tupareita! Aika kiva varmaan syksyn tullen sinne pulahtaa saunasta. :)

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig