sunnuntai 9. elokuuta 2015

Hieno kirppispäivä!

Puolikas vaatekaapillinen, yksi peräkärryllinen ja muutama ikean sininen kassillinen. Siinä minun saldoni. Kiitos kun haitte meille turhiksi jääneet tavarat ja vaatteet parempaan käyttöön! Myös Hope-yhdistyksen pöydällä oli kaikki tavara vaihtanut omistajaa ja saivat vielä lahjoituksia - mahtavaa!
Tänä vuonna liikenteenohjaukseen oli panostettu, ja myös pöydät sijoiteltu paremmin. Tuntuu, että väkikin tuli paikalle tasaisemmin. Ompputikkarit olivat herkullisia - tosin jossain vaiheessa helle teki tepposet sokerille. Vanhaa tavaraa liikkui paljon, ja erityisesti juuttisäkit tekivät kauppansa. Kuulemani mukaan niitä on nyt menossa mm. matoiksi ja seinävaatteiksi - aika hyviä ideoita!

Seuraavista Kalle Mäkelän kuvaamista kuvista käy hyvin ilmi päivän leppoisa ja lämmin tunnelma. 

Kuva: Kalle Mäkelä

Kuva: Kalle Mäkelä

Kuva: Kalle Mäkelä
Suuret kiitokset erityisesti Katille, Anulle ja Marille tapahtuman pääorganisoinnista, ja koko Åblogien porukalle! Suurin kiitokseni kuitenkin teille kaikille, jotka jaksoitte lähteä kirppistohinoihin, vaikka helle helli meitä ensimmäistä kertaa aikoihin ja FB-tapahtuman mukaan 2000 muutakin oli tulossa paikalle! Kärsivällisyyttä kysyttiin, mutta tapahtuma oli mielestäni erittäin onnistunut!

Huh, nyt väsyneenä mutta aikaisin nukkumaan ja uuteen viikkoon! Kiitos vielä kerran!

Tohkeissaan on myös Facebookissa ja Instagramissa.

Katri
SHARE:

12 kommenttia

 1. Ihanan näköistä! Olisipa kiva ollut tulla käymään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Minuakin on aina kiinnostanut päästä esim. pääkaupunkiseudun vastaaviin tapahtumiin, mutta ei sitten vaan tule lähdettyä.

   Poista
 2. Teidän ompputikkarit olivat ihania! Onko salainen resepti, vai haluaisitko ehkä jossain vaiheessa julkaista sen täällä blogin puolella? Päivä oli tosi mukava. Niskan puolelta koko päivän hellinyt aurinko tuntuu vielä iholla ja mieli on hyvä. Tälllaiset päivät antavat upeasti virtaa. Kiitos itsellesi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en usko että se mitenkään kovin salainen on, mutta äiti on sitä itsekseen kehitellyt netistä löytyvien ohjeiden pohjalta. Kuulemma löytyy ohjeita hyvin! Vielä se vaatii vähän kehittelyä ja lämmön kanssa saa olla tosi tarkkana.. Sama täällä - oli hieno päivä! Vaikka olin kyllä ihan todella puhki illalla! Poislähtiessä jouduimme mm. 3 kertaa tyhjentämään ja pakkaamaan peräkärryn uudelleen kun ei mennyt kuomu kiinni.. :D

   Poista
 3. Hieno päivä, täälläkin ollaan vielä ihan tohkeissaan :) Ja kiitti tikkaritarjoilusta, namnam!!

  VastaaPoista
 4. Voi miten hieno ilma (vaikkakin voin kuvitella olleen turhankin kuumaa!) sattui teille :D. Ja pöytäsi kyllä totisesti houkutteli varmasti asiakkaita. Olisin varmasti myös itse ollut siellä! Hieno juttu tällainen blogitapahtuma. Täytyy alkaa miettimään oman pikkuporukan kanssa vastaavaa - ehkä ensi kesälle sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli kyllä hieno päivä! Teidän pitää ehdottomasti järjestää vastaava - varmasti on kysyntää! Ja aina mukava nähdä toisia!

   Poista
 5. Teillä on ollut ilmeisesti jälleen huippupäivä. Harmi etten päässyt matkaan <3 nuo ompputikkarit näyttä kyllä kieltämättä herkullisilta <3 Ihanaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, oli oikeasti huippupäivä! Noo, sinun täytyy alkaa organisoida sikäläistä vastaavaa tapahtumaa. :) Ompputikkarit olivat aikas hyviä - hieman täytyy vielä reseptiä kehitellä!

   Poista
 6. Oli kyllä huippupäivä, vaikka niska paloikin;) Ja kiitos ompusta - kyllä maistui sen hässäkän jälkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että! Teillä oli kyllä aika porottavat paikat siinä - minä taisin vähän saada nauttia varjosta. :| Mutta hei kiva jos maistui, ilo oli meidän puolella! Kiva oli nähdä!

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig