perjantai 11. huhtikuuta 2014

Pienenpienet viikonloppukukat

"Uuups äiti, tuu kattoon mikä vahinko mulle kävi..." No ei kummempaa, kuin että orkidea putosi tv-tasolta majanrakennustouhuissa. Onneksi se oli Uashmama-pussissa, eikä ruukussa, joten vältyttiin sirpaleilta tällä kertaa. E harmitteli kauniiden kukkien kohtaloa ja ehdotti, jos laitettaisiin ne maljakkoon. Löytyi sentään tarpeeksi matala astia lyhyille kukkavarsille, ja saamme vielä hetken iloa kauniista kukista. :)matala aalto
Tuon mustan laatan löysin muuten uudesta sisustustavaraliikkeestä Sellofaanista Hämeenkadulta (Turusta), ihan yliopiston vieressä. Tai en tiedä, miten uusi se on, mutta huomasin sen vasta pari viikkoa sitten. Samalla reissulla bongasin jokirannasta uuden tosi viihtyisän oloisen ravintolan nimeltä Tårget. Aurinko paistoi niin lämpimästi, että pysähdyin juomaan kahvin terassille ja tiirailin ihmisten salaattiannoksia (ilmeisesti noutopöydästä), jotka näyttivät aivan mielettömän herkullisilta! Sinne täytyy ehdottomasti päästä joskus lounaalle ja vielä parempaa - istuskelemaan viinilasin ääreen sitten kun sen aika on... Vaikutti aika samantyyliseltä paikalta kuin Tintå, eli takuulla hyvää ruokaa ja tunnelmaa. Silloin kun vielä joskus kävin ulkona(!), oli Tintå aina aivan täynnä, joten ihan kiva, että on nyt muitakin vaihtoehtoja! Heh, ihan kuin kovin useasti tulisin lähikuukausina pyrkimään kumpaankaan. Taitaa olla toiveajattelua! :)

vedensininen aaltoOlisi muuten kiva tietää, onko siellä lukijoissa turkulaisia? Täsä samal mää muute miettisin, et kui ihmees mää pystysisin tekemään sen HoO:n heittämän haasteen, ku pitäs omal murteel kirjottaa koko postaus? Ku en kai mää mittää turkuu osaa eeen... Kyl mun hänt täytyy viäl miättii.

Tuo orkidea oli niin söpöläisen kuvauksellinen, etten meinannut malttaa lopettaa räpsimistä. Siispä on pakko puskea kuvatulvaa tännekin, kun en osannut karsia enempää. :) Pahoittelen mahdollista yliannostusta!

Kaunista viikonloppua! Niin ihania juttuja olen taas tänään kuullut, että en voisi onnellisempi olla!!

Katri
SHARE:

12 kommenttia

 1. Vitsi, nyt munkin tekee mieli napsauttaa tuosta omasta ylikasvaneesta orkideasta pari kukkaa matalampaan astiaan, niin kivalta näyttää :)

  Enttissi turkkulaissi tält puolt jokke löytyy muuten täältä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heeei, en tiennytkään että olet asunut Turussa! Kiva kuulla, ja sähän väännät turkua oikein kunnolla!! :D Mä olen asunut täällä vasta sen verran vähän aikaa, että en aina edes ymmärrä, mitä turkulaiset sanoo..

   Tuo orkidea oli muutenkin jo parhaat päivänsä nähnyt, toisesta kukkavanasta kaikki kukat olivat pudonneet, joten tämä oli oikein hyvä pikku äksidentti!

   Poista
 2. Suloiset ovat orkidean kukat tuossa pikkuisessa aaltomaljakossakin <3 Ja hei, älä nyt ota siellä niin suurta stressiä siitä haasteesta ;) Teet sen ihan vain just sillai ku nyt puhut. Voimahalit sinne!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en tietenkään stressaa! :) Tajusin silloin heti, etten pysty kyllä koko postausta sillai kirjoittamaan, koska en ole omaksunut Turun murretta (mitä pidän ihan positiivisena asiana!), enkä toisaalta osaa kotipaikankaan "kieltä" kunnolla. :D Kivaa viikonloppua!!

   Poista
 3. Kauniita kuvia ja hyvin sopii orkideat tuohon aaltomaljakkoon joka on muuten tosi herkun värinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo malja on meillä ollut monta vuotta kaapissa, koska sininen ei ole yhtään sopinut silmääni. Jotenkin tuon vaaleanpunaisen kanssa ja mustaa vasten näyttääkin ihan kivalta. Ehkä alan vähitellen totutella!

   Poista
 4. Yksinkertaista mutta niin kaunista <3

  VastaaPoista
 5. Ai Turuust! Mä kuvittelin sut jonnekin ihan muualle! :D Näin sitä mielikuvittelee. Todellakin turun murteel, se on niin mahtava!! ♥ Turku on niiiiiin parhautta ♥ Ja ihanat orkideat! :) Kivaa uutta viikkoa! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, varmaan just siksi, kun en oikeasti ole turkulainen! Mulla kesti aika kauan alkaa ymmärtää turkulaisia, eikä se vieläkään ole ihan helppoa! E on tässä hyvänä apuna, kun hän on oppinut puhumaan turkua niin hyvin päiväkodissa! :D

   Poista
 6. Mä oon parikyt kilsaa pohjoseen :) Hyvinhän sä vedät! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, taidatkin sitten olla lähimpiä blogituttuja! :) Parikyt kilsaa pohjoiseenhan on käytännössä ihan tässä liepeillä! Olen asunut Turussa vasta(!) 7 vuotta (miten siitä voi olla niin kauan?), joten mulla ei kyllä murre tule ihan luonnostaan.. :D

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig