perjantai 4. huhtikuuta 2014

Helmiterkut

Viikonloppu alkaa taas niin aurinkoisissa merkeissä! Aamulla pikkupakkasessa lähdin villakangastakki päällä liikenteeseen, ja nyt uudelle kierrokselle saakin lähteä nahkatakissa! Tämän viikonlopun jälkeen viskaan kyllä lopullisesti talvivaatteet säilytykseen. Tuntuu naurettavalta kulkea villakangastakissa, kun kuitenkin aurinko lämmittää jo niin paljon. Mutta minkäs teet, kun vilukissa mieluummin näyttää hölmöltä kuin palelee! 

Valkoiset helmililjat ovat niin herkkiä... Siihen asti, kun kukat avautuvat kunnolla ja varret vanuvat rumiksi lörtöiksi. :) Nautitaan näistä nyt!

helmililja, pääsiäisen kukat, valkoiset helmililjat, sipulikukat

Meillä on mukavan spesiaali viikonloppu tiedossa, sillä saamme molempina päivinä vieraita ja yökyläilijöitä. Tiedossa ainakin siskon kanssa shoppailua, pastanveivaamista ja maailmanparantamista hyvän ystävän kanssa. :)

Aurinkoista viikonloppua!!

Katri
SHARE:

4 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Ne ovat kyllä niin ihania!! Parhaimmillaan vielä vähän nuppuisina..

   Poista
 2. Kaunis kuva. Olet näemmä onnistunut muokkaamaan blogin kuvien kokoa mieleiseksesi. Hyvältä näyttää :) Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, nyt tuntuu, että mitat olisivat vähäksi aikaa löytyneet.. Katsotaan, miten silmä tottuu isoihin pystykuviin. :)

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig