maanantai 31. maaliskuuta 2014

Takkirakkautta

Löysinpäs! Kaikki nämä aikuisvuodet olen metsästänyt täydellistä takkia kevääseen ja syksyyn. Olen aika harkitsevainen varsinkin pitkäikäisempien ostosten suhteen ja kun olen saanut päähäni mielikuvan "täydellisestä", en enää muita kelpuuta. Kevyempi takki on kuitenkin ollut pakko hankkia ennenkin, joten hutiostoksia on tullut tehtyä, kun täydellistä ei ole löytynyt tai en ole raaskinut ostaa. Trenssejä on aina keväällä kaupat väärällään, mutta sen oikean löytäminen voi olla yllättävän vaikeaa. On liian paljon killuttimia, liika remmeleitä, vääränlaisia ja väärän värisiä nappeja, liian lyhyttä tai pitkää helmaa, olkapäillä tamppeja ja kaiken maailman härpäkettä.kevättakki esprit vaalea trenssi


Ja sitten näin tämän. Sopivan simppeli ja juuri oikean värinen. Oikeastaan sovittelin myös sellaista kylmemmän sävyistä harmahtavaa Selectediltä, mutta tämä lämpimämpi sävy sopi paremmin kasvoilleni. Jotain johdatusta oli varmaan myös kanta-asiakaskupongilla (-20 %), joka suorastaan huusi nyt tai ei koskaan!

vaalea beige trenssi

Niinpä olen keikaroinut vallan trenssissä nämä aurinkoiset kevätpäivät. Tai ollaan rehellisiä - ne muutamat hetket, jolloin en ole heijannut kuraisia rattaita, istunut hiekkalaatikon reunalla, hölkännyt kylänraittia tai siivonnut takapihaa syksyn saamattomuuden jäljiltä. Ehkä juuri siksi ne hetket siistit vaatteet päällä ovat omalla tavallaan erityisiä. :) Muistaa hetken, että ai niin onhan mulla muutakin elämää tuolla jossain!

Ihanaa keväistä viikkoa! Toivotaan trenssikelejä! :)

Katri
SHARE:

13 kommenttia

 1. Voi ihana Katri! Niin hyvin samaistun tuohon "ne hetket siistit vaatteet päällä ovat omalla tavallaan erityisiä" :D Kaunis on takki, mutta niin myös käyttäjä. Kannatti odottaa sitä "oikeaa"! Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja pitihän minun vielä sanoa, että täällä painetaan täysillä toppatakeissa vielä, mutta kyllä ne ilmat lämpenee nopsaa. Eiköhän vappuna jo viiletetä mekin keveämmissä, hahaa! :D

   Poista
  2. Voi kiitti, ihanan piristävää! :) Se on kummallinen ryhtiliike, mikä tapahtuu kun vaihtaa kotivaatteet "mennäänihmistenilmoille" -kuteisiin! :D Ainiin siellä on tietty varmaan vielä ihan täysi talvi! No, onneksi se kevät tulee ennemmin tai myöhemmin! :)

   Poista
 2. Välikausitakki on ehkä maailman vaikein ostos. Mulla ei ole sitä oikeaa vielä, mutta sun esimerkki luo toivoa. Tuo takki näyttää tosi hyvältä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, talvitakki on paljon helpompi ostaa! Ehkä se käyttöikä on lyhyempi ja toisaalta helposti on liian kylmä tai liian kuuma. Kiitos, tämä oli mun mielestä just sopivan tavallinen!! Ja vähän muuta kuin mustaa, joita mun takit ovat lähes aina. :)

   Poista
 3. Samis! Mäkin etsin trenssiä vuosikaudet, kunnes kävin toissakesänä Helsingissä ollessani Ajattaressa. Sieltä tarttui mukaan takki, johon oon ollut kyllä tosi tyytyväinen. Väriä vähän mietin aluksi, kun se on just vähän kylmä, mutta tulin aika pian siihen tulokseen, että hyvähän se on. Ja takki on ihanan laadukas, se ei rypisty istuessa ja näyttää siis aina huolitellulta :) Mutta oot ihan oikeassa, suurin osa trensseistä on ihan vääränlaisia! En tiedä miten se voi olla edes mahdollista, kun oikeastaan kyseessä on takki, jonka perusidea on aina hyvinkin sama.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin sanottu! En mäkään käsitä miten yksinkertaisesta vaatteesta saadaan niin erilaisia viritelmiä.. Tuo on muuten pieni mutta tosi hyvä pointti, että kangas ei rypistyisi! Noin pitkän helman päällä kuitenkin aina istuu.. Hyvää kannattaa metsästää ja parin vuoden päästä on edelleen niin tyytyväinen, kun tuli ostettua kunnollinen, eikä tuhlattua rahoja pariin keskinkertaiseen..

   Poista
 4. Ihana! Kaipaisin kans uuden trenssin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin monta vuotta miettinyt millaisen haluan ja millaista en ainakaan, joten tämän löydyttyä ei enää paljoa tarvinnut miettiä, varsinkaan kun se kuponki poltteli taskussa! :D

   Poista
 5. Tyylikäs ja ajaton trenssi. Vaatekappale, joka pitäisi löytyä jokaisen naisen vaatekaapista! :) Kaunis kuva sinusta, ja taustalla vilkkuu kiva keittiö! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuolla ajattomuudella minäkin tätä vähän perustelin. :) Oli ollut niin pitkään harkinnassakin.. Se vaan näyttää niin hyvältä kenen tahansa päällä!

   Poista
 6. Trenssi sopii sinulle kuin nenä päähän! :)

  Upeita kuvia blogissasi! Reipasta alkavaa viikkoa sinulle ja perheellesi. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tosi kiva kuulla! Valokuvaamiseen kun hurahtaa, niin paluuta ei ole! :)

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig