maanantai 17. maaliskuuta 2014

Julisteita lastenhuoneeseen

E:n huone on ollut pari vuotta melko saman näköinen. Pientä uudistusta voisi tehdä jo senkin puolesta, ja kohtahan siitä tulee sisarusten yhteinen huone. Ainakin vielä pikkusisko on maailman ihanin olento ja E on innoissaan siitä, että saa jakaa huoneensa pikkusiskon kanssa. Löysin tosi kauniita julisteita Society6:n valikoimasta myös lastenhuoneeseen, sellaisia herkkiä ihanuuksia! Nämä kaikki julisteet sopisivat värimaailmaltaan meidän hempeään lastenhuoneeseen, eikä sydämiäkään ole liikaa. E on kunnon rakkaushömpöttäjä... Missä ikinä on sydämiä, hän höpöttää rakastamisestaan, tai kuinka me häntä rakastetaan. Ilman mitään aasinsiltaa! :D No, hyvä että muistaa...

vaaleanpunaiset ilmapallot lastenhuone juliste

kissa kuva lastenhuone hauska


linnut rakkaus juliste

kuumailmapallo kuva lastenhuone juliste

värikkäät linnut colourful birds lintujuliste

Tuo yllä oleva lintukuva on yksi suosikeistani, vaikka se on tosi värikäs. Lastenhuoneessa on tällä hetkellä alla oleva seinätarra, joten yleisvaikutelma tulee ehkä liian levottamaksi, jos se jää paikalleen. (Lintunaulakko on Perobasta.) Olen ajatellut ottaa tarran pois, ja tehdä tilalle taulukollaasin. Siinä voikin sitten mennä useampi kuukausi, kun makkarin kollaasiakin (klik) suunnittelin vuoden päivät. :D Hiljaa hyvä tulee...

seinätarra puun oksa, linnut, rakkaus, lintu seinäkoukku lintunaulakko

Mitäs me huomenna inspiroitais? Tekisi jo niin kovin mieli sulloa talvivarusteet sängyn alle vakuumipusseihin, mutta ehkä on pakko vielä pitää lämpimät vaatteet hollilla. 

Hyvää uutta viikkoa!

Katri

Kaikki kuvat (paitsi alimmainen) Society6. Kuvaa klikkaamalla pääsee lähteeseen.
SHARE:

7 kommenttia

 1. Ihana pieni rakkauden lähettiläs!!! ♥ Tuo ensimmäinen ilmapallokuva on kyllä niiiin ihana!! Toki kaikki ovat supersuloisia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) rakkauden lähettiläs kuvaa kyllä niin hyvin! Eihän näistä pysty päättämään..

   Poista
 2. Vastaukset
  1. On niin vaikea päättää, mitä noista tilaisi! Toisaalta pelkkä niiden katselu koneelta tuo hyvän mielen. :)

   Poista
 3. Nämä ovat niin ihania :). Jos haluat inspiroitua arjesta, sulle olisi haaste blogissani. ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kuvailinkin arkimenoa vähän jo Instagramin puolelle. Katsotaan, muistanko vielä! :)

   Poista
 4. Ihanan näköisiä julisteita! :) Olen etsiskellyt kivoja julisteita lastenhuoneeseen eikä niitä oikein tunnu löytyvän, ainakaan sellaisia kuin haluaisin. Nää on aivan ihania ja täältä löysin tosi kivoja kanssa: www.dandesign.fi :)

  VastaaPoista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig