lauantai 8. maaliskuuta 2014

Kaunista naistenpäivää kanssasiskot!

Toivottavasti olette saaneet kahvit sänkyyn! Ja lehden, aamiaista, halauksia ja mitä näitä nyt on... Minä en (koska olen ainoa aikuinen kotona). Muuten olisin tehnyt selväksi etten nouse sängystä ilman hemmotteluherätystä! :) No ei kai... Varmuuden vuoksi ostin tälläkin kertaa naistenpäiväkukat itse. Sama kaunis orkidea saa koristaa kastepöytää sunnuntaina.

sidottu orkidea


Eilen piti tehdä hieman juhlavalmisteluja, mutta päätin kuitenkin siirtää to-do-listan asioita taas yhdellä päivällä ja viettää illan E:n kanssa askarrellen ja lueskellen. Kiva oli suunnitelma, mutta toisin kävi. Vauva oli hereillä ja tyytymätön seitsemän tuntia putkeen, ja tietenkin juuri sinä iltana, kun olen lasten kanssa yksin. En ihan ollut läsnä, mutta yritin kuitenkin jotain vastailla ja toisella kädellä auttaa. Tähtihetkiä... Sain taas muistutuksen omasta rajallisuudesta, kun ainoa tavoite oli jaksaa kantaa ja päästä nukkumaan. Kaikkea ei kykene, jaksa, eikä tarvitse tehdä, vaikka me naiset aikamoisia multitaskaajia olemmekin! :)

Ihanaa naistenpäivää, olkaa ylpeitä itsestänne!

Katri

SHARE:

10 kommenttia

 1. Voi että, miten kaunis kukkakimppu♥ Ihanaa naistenpäivää ja tulevaa kastepäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Juhlat menivät hyvin ja kimppu kestää ja kestää, veikkaan että vielä ensi viikkonkin!

   Poista
 2. Lasten kanssa pitäis todella osata aina olla hetkessä. Suunnittelu ei paljon kannata, kun ei tiedä millainen meno on pienillä silloin kun jotain haluaisi tehdä. Itse en osaa vieläkään olla tuollainen "hetki-ihminen". Kai se on elämänpituinen koulu :D. Ihanaa naistenpäivää. Kaunis kimppu juhlistaa huomistanne <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja pitäisi osata ennakoida paremmin.. minulla on tapana jättää viimeiseen iltaan tai muuten viime tippaan kaikkea sellaista järjestelyä, minkä voisi tehdä jo aiemmin. Ja nyt taas vastasyntyneen kanssa on huomannut että se ei ainakaan toimi! :)

   Poista
 3. Kaunis kimppu tosiaan!! :) Tsemppiä sinne kaiken juhlajärjestelyn yms. keskelle <3 Ihanaa naistenpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kuin tehty kastepöytään! Juhlat menivät hyvin, mutta kyllä olin aivan loppu päivän jälkeen..

   Poista
 4. Ihana kimppu! Hyvää naistenpäivää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla onkin ollut mukava naistenpäivä (luin blogistasi)! Täälläkin vietettiin naistenpäivää valitettavasti perinteisiä "naisten töitä" tekemällä, leipoen.. siivoamisen jätin kyllä miehelle sunnuntaiaamuun. Mutta siivouksessakin on selvästi stereotyyppisemmat naisten ja miesten työt, esim. pölyjä mies ei ole varmasti koskaan pyyhkinyt! Nyt karkasi kommentti kyllä kauas aiheesta, mutta intoudun aina näistä tasa-arvoasioista niin kovasti. :)

   Poista
 5. Ihanaa naistenpäivää sinullekin!

  VastaaPoista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig