tiistai 11. maaliskuuta 2014

Juhlan jälkimainingeissa

Juhlat ovat aina ohi yhdessä hujauksessa, minkä vuoksi olen ottanut taktiikaksi nauttia niistä mahdollisimman paljon ennen ja jälkeen. Juhlia edeltävä viikko on somistushaaveilua ja kahvipöytäsuunnittelua, reseptien selailua ja mekkojen metsästystä (oman asun tsekkaus tosin jää yleensä viimeiseen iltaan, jotta voi tuttuun tapaan sadatella kun ei ole mitään päälle pantavaa). Ja koska liian pitkään otetaan lungisti ja siirretään siivousta huomiselle, niin juhlapäivän aamu menee kunnon loppukirissä tehtäviä delegoidessa ja tarjottavia viimeistellessä - eikä koskaan jää aikaa tehdä unelmakampausta. :)

leinikit, kastemekko

sidottu kymbidi

Juhlien jälkeisellä viikolla taas ihastellaan kauniita kukkia, kahvitellaan ja herkutellaan tavallista useammin (milloin sitä oppii tekemään herkkuja sopivasti?) tutkitaan lahjoja ja siivoillaan pikkuhiljaa. Siivoilu tosin oli jälleen kerran turhaa, kun E tuli imuroinnin jälkeen olohuoneen lattialle askartelemaan (realitykuva instan puolella). 

kukkakimppu

Yllä olevassa kuvassa muuten näkyvät ne miniwhoopiet. Ei ehkä ulkonäöltä uskoisi, mutta ovat aivan älyttömän hyviä! Ei yhtään haittaa, että niitä jäi parikymmentä yli. Ihania pikku suupaloja - nopeita hiilareita ja helppoja kaloreita. :) Tuo pikkukimppu leinikeistä ja gerberoista on niin ihana, että tekee mieli katsella sitä koko ajan. Se on tosi taidokkaasti sidottu. Vaikka siinä on vain kolme leinikkiä ja kolme gerberaa, on ne aseteltu kauniisti eri korkeuksille. Nappasin kuvan kännykkäänkin, jotta voin kukkakaupassa näyttää mallin toivekimpusta.

Kaunista viikonjatkoa!

Katri
SHARE:

4 kommenttia

 1. Whoopieet näyttää hyvälle!! Ja noita suklaisia on kyllä itsekin kokeiltava :) Ja tuo kimppu on kyllä niin kaunis!! Leinikit on kyllä uus lempikukka ♥ Ihanaa keskiviikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Whoopiet onnistuivat tosiaan muuten tosi hyvin, mutta teimme ihan liian pieniä, kun en tiennyt, miten paljon ne leviävät. Ja ovat aika mitättömän näköisiä tuollaisenaan, ehkä ne koristukset eivät ole lainkaan turhia! :)

   Poista
 2. Kiva, kun kommentoit niin löysin tänne :) joo
  Sitten nähtiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) meinasi jäädä poikkeamatta koko Nougatissa, kun kävin siinä jo ennen 11:a oven takana, ja ihmettelin, kun ei aukioloajoista mitään mainittu..

   Poista

Kiitos kun rustasit kommentin ilokseni!

© Tohkeissaan. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig